2012-11-12 08:52:07
Φωτογραφία για Κόντρα του ΓΑΠ με το «Πρώτο Θέμα» για τις ομιλίες επί πληρωμή
Κόντρα μεταξύ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ξέσπασε σχετικά με τις ομιλίες τις οποίες πραγματοποιεί στο εξωτερικό για την κρίση, τα χρήματα που εισπράττει για αυτές και τα πολλά ταξίδια.

«Ο Γιώργος κερδίζει 1.000.000 δολάρια από τη συμφορά μας» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Περιγράφει ανά την υφήλιο πως μας κατέστρεψε. Έκλεισε 18 ομιλίες και coctail dinners από Ζυρίχη μέχρι Τόκιο με αμοιβή 55.000 δολάρια τη βραδιά σε κοινό εκατομμυριούχων. Συν 12.600 ευρώ το μήνα από το Χάρβαρντ και τη βουλευτική έδρα που διατηρεί».

Ο Γιώργος Παπανδρέου αντέδρασε με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί την εφημερίδα για «αγοραία αντίληψη για τη δημοσιογραφία και την αποστολή της».

Ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του γραφείου του : «Το δημοσίευμα βρίθει ασύστολων ψευδών και ανακριβειών. Όπως, το ότι ανακάλυψαν 18 ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου με την μυθική αμοιβή του 1 εκατ. δολαρίων. Η κατασυκοφάντηση θα αποδεικνύεται άμεσα, από τη φορολογική του δήλωση και το πόθεν έσχες. Εκεί καταγράφονται τα πάντα».


Η ανακοίνωση καταλήγει: «Μέχρι σήμερα, ο Γιώργος Παπανδρέου, αντιμετώπιζε είτε με τη σιωπή, είτε με πολιτικά μέσα τους εργολάβους επικριτές του. Δυστυχώς, κάποιοι εκλαμβάνουν την ευγένεια και την αξιοπρέπεια ως αδυναμία που τους επιτρέπει να εξαπολύσουν και νέες αήθεις επιθέσεις. Κάτι τέτοιο όμως, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αρκετά πια».

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ