2012-03-23 04:42:04
Φωτογραφία για Τα παιχνίδια «Arcade ΝΕΧΤ» έρχονται στο Xbox LIVE
Τα πιο πολυναμενόμενα Xbox LIVE Arcade παιχνίδια της άνοιξης έρχονται στο σπίτι σας με τα «Arcade NEXT» από τα Microsoft Studios και το Xbox LIVE.

Από τις 18 Απριλίου και κάθε Τετάρτη μέχρι τις 9 Μαΐου, ένας νέος τίτλος από τα Microsoft Studios θα είναι διαθέσιμος για να κατεβάσετε μέσω του Xbox LIVE Arcade.

Επίσης, από τον Απρίλιο, όλα τα νέα Xbox LIVE Arcade παιχνίδια θα περιλαμβάνουν μέχρι και 400 Gamerscore, με έως και 30 Achievements διαθέσιμα για ξεκλείδωμα.

TRIALS EVOLUTION (Publisher: Microsoft Studios; Developer: Ubisoft/RedLynx)

18 Απριλίου | 1200 Microsoft Points |

Το «Trials Evolution» είναι από κάθε άποψη η επόμενη διάσταση του βραβευμένου smash-hit «Trials HD». Μπαίνει σε έναν υπαίθριο κόσμο νύχτας και ημέρας, με καμπυλωμένες γραμμές οδήγησης και θεαματικό τοπίο. Το multiplayer ζωντανεύει στο σαλόνι σας ή στο Xbox LIVE. Φτιάξτε τα δικά σας οχήματα με τον in-game editor ή κατεβάστε τα από άλλους παίκτες από το νέο Track Central. Προσαρμόστε το μοτοποδήλατό σας και τον αναβάτη σας με τρομερή ταχύτητα και μοναδικά εξαρτήματα, απολαύστε καινοτόμες δεξιότητες στο παιχνίδι, δοκιμάστε ghost racing, χτυπήστε τα σκορ των φίλων σας και πολλά άλλα! Μην χάσετε αυτή την τρέλα!


BLOODFORGE (Publisher: Microsoft Studios; Developer: Climax)

25 Απριλίου | 1200 Microsoft Points |

Με ένα βάναυσο σύστημα μάχης, εκπληκτικό στυλ τέχνης και μια βαθιά συναρπαστική ιστορία, το «Bloodforge» σας δίνει τη δύναμη να πολεμήσετε ορδές δαιμονικών στρατιωτών, παραμορφωμένων προσκυνητών, χρησιμοποιώντας τα θηριώδη Rage Kills, τις καταστροφικές επιθέσεις Rune και τα λυσσαλέα Weapon Combos. Βοηθήστε να σφραγίσετε τη μοίρα του Crom – αλλά και την τύχη του υπόλοιπου κόσμου - σε αυτή τη σκοτεινή, σπλαχνική ιστορία εκδίκησης, προδοσίας και πεπρωμένου.

FABLE HEROES (Publisher: Microsoft Studios; Developer: Lionhead Studios)

2 Μαΐου | 800 Microsoft Points |

Το «Fable Heroes» είναι ένα παιχνίδι δράσης, μια δυναμική περιπέτεια που σχεδιάστηκε για το Xbox LIVE Arcade. Αποτελεί μια ανανεωμένη και φρέσκια εκδοχή του «Fable» με μοναδικά γραφικά, που μεταφέρει την εμπειρία του παιχνιδιού σε ανώτερο επίπεδο. Είτε παίζετε από τον καναπέ, είτε χρησιμοποιείται το Xbox LIVE, έως και τέσσερις παίκτες συνεργάζονται για αντιμετωπίσουν τους εχθρούς, ενώ παράλληλα ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να συλλέξουν χρυσά νομίσματα και να ανέβουν πίστα. Ο πολύτιμος χρυσός που συλλέγεται στο «Fable Heroes» θα βρίσκεται σύντομα στον πολυαναμενόμενο τίτλο του Kinect «Fable: The Journey», προσφέροντας στους παίκτες μια ανεπανάληπτη εμπειρία gaming.

MINECRAFT: XBOX 360 EDITION (Publisher: Microsoft Studios; Developer: 4J Studios/Mojang)

9 Μαΐου | 1600 Microsoft Points |

Οι ατελείωτες και απρόσμενες πιθανότητες στο «Minecraft» έγιναν ακόμη μεγαλύτερες. Το «Minecraft: Xbox 360 Edition» μεταφέρει για πρώτη φορά το διεθνές φαινόμενο στους παίκτες της κονσόλας. Η έκδοση του παιχνιδιού για το Xbox LIVE Arcade διαθέτει ένα καινοτόμο δημιουργικό interface, φυσικές κινήσεις στο κοντρόλ, ολοκληρωμένο tutorial εκπαιδεύοντας τους παίκτες στα βασικά σημεία αλλά και τους αρχάριους στο «Minecraft», πολλαπλά παράθυρα για τα ομαδικά παιχνίδια, ενώ παράλληλα προσφέρεται και στο Xbox LIVE.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
pcnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Τρύφων Κουταλίδης‏...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Τρύφων Κουταλίδης‏...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ