2012-11-12 16:58:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Δύο 3ωρες στάσεις εργασίας αύριο Τρίτη και την Τετάρτη 14/11 προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ
Δύο 3ωρες στάσεις εργασίας στις 13 και 14 Nοεμβρίου 2012 τις ώρες 12:00 – 15:00, αποφάσισε το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Αχαίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνουν συγκεντρώσεις στις 12:00 αύριο Τρίτη 13/11 έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο της Πάτρας στην οδό Μαιζώνος και την Τετάρτη 14/11 μπροστά από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας στην οδό Κολοκοτρώνη.

Οι κιντοποιήσεις αποφασίστηκαν ως αντίδραση στα νέα εξοντωτικά μέτρα του νέου προγράμματος δημοσιονομικής πολιτικής που ψηφίστηκαν πρόσφατα από τη Βουλή αλλά και διότι η 14η Νοεμβρίου έχει καθοριστεί ως πανευρωπαική ημέρα απεργίας.

Όπως αναφέρει το προεδρείο του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, «όλοι μαζί δυναμικά και ανυποχώρητα, συνεχίζουμε τον αγώνα και την αντίσταση.

Την Τρίτη 13 Νοέμβρη 2012 πανελλαδική κινητοποίηση για να σταματήσουν οι ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ και για να μην διαλυθούν οι Δημόσιες Υπηρεσίες. Την δε Τετάρτη 14 Νοέμβρη 2012 πανευρωπαϊκή κινητοποίηση: κατά των πολιτικών που υπαγορεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ασκούνται από την Ελληνική Κυβέρνηση σε απόλυτη συμφωνία με την Τρόικα!».


Η ΑΔΕΔΥ με τη νέα αυτή διήμερη κινητοποίηση της έχει στόχο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της, «να ανατρέψουμε τις πολιτικές που συνθλίβουν την κοινωνία και εξαθλιώνουν τους Πολίτες, να σταματήσουμε το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας και να προστατεύσουμε το δικαίωμα της εργασίας».

Οι εργαζόμενοι που υπάγονται στην ΑΔΕΔΥ καλούνται να δείξουν έμπρακτα μέσω των δύο 3ωρων στάσεων εργασίας την αντίθεση τους στα νέα δυσβάστακτα μέτρα που εξοντώνουν τη ζωή μας και διαλύουν την Οικονομία.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ