2012-11-12 17:00:05
Φωτογραφία για Παράταση ως τις 15/11 για παραγγελίες φθηνών προϊόντων από το δήμο Νεάπολης-Συκεών
Παρατείνεται έως και την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου η προθεσμία για τις παραγγελίες φθηνών και ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, που έληγε σήμερα (12.11). 

Η δημοτική αρχή Νεάπολης-Συκεών και το Γραφείο Καταναλωτή πήραν την απόφαση αυτή προκειμένου να ικανοποιήσουν το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών για παραγγελίες βασικών ειδών διατροφής, άριστης ποιότητας και σε χαμηλές τιμές, απευθείας από τους παραγωγούς. Επίσης, επειδή ορισμένοι συμπολίτες μας δεν κατάφεραν να δώσουν τις παραγγελίες τους την περασμένη εβδομάδα, λόγω των κινητοποιήσεων που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στους δήμους. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των παραγγελιών και η συνολική ποσότητα των προϊόντων αναμένεται να ξεπεράσει την αντίστοιχη του περασμένου Απριλίου καθώς ο αριθμός των παραγγελιών συνεχώς αυξάνεται.

Η διαδικασία παραγγελιών συνεχίζεται κανονικά, ενώ σύμφωνα με το μέχρι τώρα σχεδιασμό του δήμου η διάθεση των προϊόντων θα γίνει πιθανότητα στις 23 Νοεμβρίου, αλλά οι ακριβείς λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Στόχος, όπως επισημαίνεται από τη διοίκηση του δήμου, στο πλευρό της οποίας έχουν συνταχθεί οι τοπικοί φορείς και σύλλογοι, είναι να υπάρξει η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών-καταναλωτών και να αποφευχθεί κάθε συνωστισμός και ταλαιπωρία.


Τα προϊόντα Τα προϊόντα που διατίθενται έχουν ελεγχθεί από ειδικούς τεχνολόγους και υπηρεσίες και πιστοποιηθεί για την άριστη ποιότητά τους, πληρώντας τους όρους υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

Σχετικές πληροφορίες, καθώς και το έντυπο παραγγελιών υπάρχουν αναρτημένες και στην ιστοσελίδα του δήμου: sykies.gr. 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ