2012-11-13 01:30:03
Φωτογραφία για Η Opel χορηγός οχημάτων του European Outdoor Film Tour
Η Opel θα είναι ο αποκλειστικός αυτοκινητιστικός εταίρος του μεγαλύτερου και πιο αναγνωρισμένου Ευρωπαϊκού κινηματογραφικού φεστιβάλ για τους λάτρεις των extreme sports και της περιπέτειας - European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.) 2012/13.

Σαν αποκλειστικός αυτοκινητιστικός εταίρος του E.O.F.T., η Opel προσφέρει την ευκαιρία συμμετοχής σε extreme sports και δραστηριότητες περιπέτειας, μέσω εγγραφής στο διαδικτυακό τόπο Test Drive Of Your Life. Οι νικητές θα μπορούν να οδηγήσουν το νέο, μικρό μοδάτο αυτοκίνητο πόλης Opel ADAM ή το μικρό SUV Mokka σε εντυπωσιακά σκηνικά της φύσης.

«Επιλέξαμε το ADAM και το Mokka λόγω της ιδιαίτερης απήχησής τους σε άτομα με δραστήριους ρυθμούς ζωής, νεαρότερους πελάτες ή ακόμα νέους στην καρδιά» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Opel, Alfred Rieck. «Αυτή η κινηματογραφική περιοδεία είναι η τέλεια ευκαιρία για να προβάλλουμε δύο από τα μοντέλα της νέας, συναρπαστικής, προϊοντικής γκάμας μας».

Η Περιοδεία γίνεται σε εννέα χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Ολλανδία, Γαλλία, Βρετανία και Λουξεμβούργο). Αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 100.000 επισκέπτες. Θα προβληθεί μία σειρά ταινιών μικρού μήκους σχετικών με extreme ή adventure sports, όπως ορεινή ποδηλασία (mountain biking) στις Ελβετικές Άλπεις ή ελεύθερο σκι (freestyle skiing) στους παγετώνες της Αλάσκας.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κακή διαιτησία κατά της ΑΕΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κακή διαιτησία κατά της ΑΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ