2012-11-13 19:04:18
Φωτογραφία για Ανακοίνωσε Βόγκελ ο Παναθηναϊκός
Την απόκτηση του Αμερικανού κεντρικού Νικ Βόγκελ ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, αντικαθιστώντας τον Βραζιλιάνο Κάρλος Μορέιρα.

 

Στην απόκτηση του Καλιφορνέζου κεντρικού Νικ Βόγκελ προχώρησε ο Παναθηναϊκός, αντικαθιστώντας τον Βραζιλιάνο Κάρλος Μορέιρα.

Ο ύψος 2.05μ. απόφοιτος του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (UCLA) έρχεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Αναμένεται να έρθει στη χώρα μας την Τετάρτη (14/11).

Ο Βόγκελ μεγάλωσε στο Σαν Ντιέγκο και σε μικρή ηλικία διακρίθηκε στο τένις και στο ποδόσφαιρο, πριν αποφασίσει να αφοσιωθεί στο βόλεϊ.

Είναι μέλος της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2009, ενώ το βιογραφικό του αναφέρει πως έχει στην κατοχή του και γερμανικό διαβατήριο.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο κεντρικό, Κάρλος Μορέιρα, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται επιτυχίες στην καριέρα του.

Παράλληλα, το ΤΑΑ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικάνου κεντρικού, Νικ Βόγκελ (γεν. 5/2/1990, 2.05). Το νέο απόκτημα του Τριφυλλιού, που πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του UCLA (University California Los Angeles), θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τετάρτη (14/11) το απόγευμα".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ