2012-03-23 08:50:35
Φωτογραφία για Ε.ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ: Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα μεγάλη οικονομική άνεση
Λίγο πριν την πρεμιέρα του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, η Ευγενία Μανωλίδου δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Queen.gr

...

Την παλιά καλή και αυθόρμητη Ευγενία Μανωλίδου να την ξεχάσετε. Η σημερινή είναι λιγότερο διασκεδαστική, περισσότερο επαγγελματίας και πολύ υποψιασμένη στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Τελικά το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» βγαίνει στον αέρα με ένα χρόνο καθυστέρηση. Τι έχει αλλάξει σε σας αυτό το χρόνο;

Δεν άλλαξε κάτι, απλώς επανήλθα στις παλιές μου συνήθειες: πολλή μουσική, γράψιμο, ταξίδια για τη δουλειά μου και όπως πάντα, οικογενειακές και προσωπικές υποχρεώσεις. Μια φυσιολογική καθημερινότητα.

Είχατε άλλες τηλεοπτικές προτάσεις;

Ναι, είχα και ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό, όμως δεν μπήκα στη διαδικασία να τις συζητήσω γιατί ήμουν αποφασισμένη να ξεκινήσω ξανά τη σύνθεση που μου είχε λείψει πολύ.

Για ποιο πράγμα μετανιώσατε σε ότι αφορά στο προηγούμενο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»;


Δεν έχω μετανιώσει για κάτι. Θεωρώ ότι ήμουν αντικειμενική και όπως τότε, έτσι και αυτή τη φορά κρίνω τον κάθε διαγωνιζόμενο από την επίδοσή του επάνω στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Με το χέρι στην καρδιά, θα σας λείψει ο Ηλίας Ψινάκης;

Νομίζω πως με το να αναφέρουμε σε όλες μας τις συνεντεύξεις τον Ηλία, αδικούμε πολύ το νέο μας μέλος, τον Χάρη Χριστόπουλο. Ο Χάρης είναι άξιος αντικαταστάτης του Ηλία και, μέχρι τώρα, τα πάει περίφημα. Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια του Ηλία!

Ο ίδιος χαρακτήρισε την προηγούμενη εκπομπή του (το Fab 5) σκουπίδι. Εσείς πώς θα την χαρακτηρίζατε;

Δεν έβλεπα καθόλου τηλεόραση το χειμώνα που μας πέρασε, γι' αυτό δεν έχω δει και το Fab5. Εξάλλου, δεν συνηθίζω να σχολιάζω χαρακτηρισμούς άλλων και δη όταν δεν αναφέρονται καν σε εμένα.

Ο Τζώνυ Καλημέρης σας χαρακτήρισε «καλό εργαλείο». Πώς το σχολιάζετε;

Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Όντως, όταν μου ανατίθεται κάτι, προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω ακόμα παραπάνω από αυτό που περιμένει κάποιος από εμένα.

Ποια δουλειά θα δεχόσασταν να κάνετε χωρίς καθόλου αμοιβή;

Δεν θα δεχόμουν να δουλέψω χωρίς αμοιβή, δεν έχω δυστυχώς αυτή την πολυτέλεια. Πολύ ευχαρίστως όμως κατά καιρούς, θα προσέφερα μέρος της αμοιβής μου σε κάποιον καλό σκοπό.

Ο σύζυγός σας σχεδόν καθημερινά συμπεριλαμβάνεται σε ένα βιντεάκι των Ράδιο Αρβύλα. Βλέπετε την εκπομπή; Και αν ναι, χαμογελάτε, θυμώνετε ή αγανακτείτε;

Έχω πολύ καιρό να παρακολουθήσω σατυρικές εκπομπές. Προτιμώ μια καλή ταινία, ένα βιβλίο ή να κοιμηθώ νωρίς. Σε αναπαραγωγές που πετυχαίνω κάποια βιντεάκια, έχει τύχει και να γελάσω και να αδιαφορήσω.

Έχοντας κατά νου τα γεγονότα που συνέβησαν στον Γιώργο Νταλάρα, θα το σκεφτόσασταν δύο φορές πριν συμμετέχετε σε μια δημόσια εκδήλωση ή συναυλία;

Αστειεύεστε βέβαια. Αυτό ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός, δεν είχε καμία σχέση με τον πολιτισμό μας.

Σας ενοχλεί η απαξίωση των πολιτικών σήμερα ή συμμερίζεστε των θυμό των αγανακτισμένων;

Συμμερίζομαι το θυμό, αλλά όχι τη βία. Επίσης, καλό είναι να καταλάβουμε ότι μόνο με την κοινή προσπάθεια μπορεί ένας λαός να πάει μπροστά και όχι με την απαξίωση, το θυμό, τη μιζέρια και την καθημερινή γκρίνια. Γκρινιάξαμε, θυμώσαμε, φωνάξαμε, καιρός να σοβαρευτούμε και να στρωθούμε στη δουλειά.

Υπήρχε εποχή που δυσκολευτήκατε οικονομικά και αν ναι, πότε;

Σε πολλές περιπτώσεις. Κατ' αρχήν, όταν έχασα τον πατέρα μου. Έφυγε πολύ ξαφνικά, είχε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και η καθημερινότητά μας έγινε δυσβάστακτη για τη μητέρα μου. Όταν τελείωσα το σχολείο, έπιασα αμέσως δουλειά για να πληρώνω τις σπουδές μου. Επίσης, όταν χώρισα, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τα έβγαζα πέρα εξαιρετικά δύσκολα. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα μεγάλη οικονομική άνεση, ούτε με ενδιέφερε. Τους λογαριασμούς μου μόνο επεδίωκα να πληρώνω εγκαίρως.

Ποια ξένη τηλεοπτική σειρά είναι η αγαπημένη σας;

Οι Desperate Housewives και όλες τύπου NCIS και CSI. Και το Fringe.

Από τις 7 μέρες της εβδομάδας πόσες μαγειρεύετε εσείς και ποιος τις υπόλοιπες;

Στο σπίτι μαγειρεύω εγώ, αλλά πολλές φορές μένει φαγητό και για την επομένη, οπότε δεν χρειάζεται να μαγειρεύω καθημερινά.

Ποια συνήθειά σας αγαπάει ο Άδωνις και ποια θα ήθελε να αλλάξετε;

Του αρέσει πολύ να ακούει πρώτος τη μουσική που γράφω. Νομίζω ότι θα ήθελε να αλλάξει τη μανία που έχω με τον προγραμματισμό...

Ποια ήταν η τελευταία θεατρική παράσταση που είδατε και ποια η τελευταία συναυλία;

Η τελευταία θεατρική παράσταση που είδα ήταν μουσική, «Αναζητώντας τον Αττίκ» και η τελευταία συναυλία, ήταν όπερα «Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ» των Weill - Brecht στο Μέγαρο Μουσικής.

Ποια τραγούδι έχει κολλήσει στο μυαλό σας τελευταία;

Η μουσική έχει κολλήσει στο μυαλό μου από τότε που γεννήθηκα. Στο μυαλό μου υπάρχουν μελωδίες διαρκώς. Τον τελευταίο καιρό ειδικά, οι δικές μου!

H πρεμιέρα του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 25 Μαρτίου.
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι Ιταλοί τρώνε ότι και το 1981
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι Ιταλοί τρώνε ότι και το 1981
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ