2012-11-20 07:15:23
Φωτογραφία για Αιτωλ/νία: Σε καλό δρόμο η περιμετρική Μακρυνείας
Χωρίς να συζητηθεί το θέμα των δημοτικών υπαλλήλων, αν και αναμένονταν να τεθεί από τους ίδιους, θετικές ανακοινώσεις για την περιμετρική οδό της Μακρυνείας, έκανε ο δήμαρχος Αγρινίου.

Να θυμίσουμε πως με απόφασή τους οι εργαζόμενοι του δήμου Αγρινίου καλούσαν το δήμο να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στο θέμα της διαθεσιμότητας, καλώντας τον να προχωρήσει σε αναστολή της λειτουργίας των υπηρεσιών του. Χθες το απόγευμα πάντως στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου, δεν παρέστησαν σε αυτήν, ώστε να υποστηρίξουν την θέση τους και σύμφωνα με πληροφορίες, απλά έθεσαν υπόψη του προέδρου κ. Γρίνου, το έγγραφο με το αίτημα τους.

Κατά τα άλλα, η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κύλησε ομαλά, με θέματα "ρουτίνας" κατά κάποιον τρόπο, αφού δεν υπήρχε κανένα θέμα έκτος ημερήσιας διάταξης. Έτσι εγκρίθηκαν ομόφωνα ή κατά πλειοψηφία, παραλαβές μελετών , γνωμοδοτήσεις, αποζημιώσεις κλπ.


Αν υπήρχε ένα θέμα που θα μπορούσε να ξεχωρίσει, αυτό είναι της παραλαβής μελετών για την περιμετρική οδό της Μακρυνείας (που θα παρακάμπτει όλους τους οικισμούς, από το Ζευγαράκι μέχρι το Δαφνιά), ένα έργο που εδώ και δεκαετίες διεκδικείται από την περιοχή.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Μοσχολιός, σύντομα θα υπάρχουν καλά νέα για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 10 εκατομμύρια ευρώ. Απαντώντας στις ερωτήσεις ότι για το ίδιο έργο έγιναν πολλές μελέτες ο δήμαρχος είπε πως η κάθε μελέτη αφορά σε ξεχωριστό αντικείμενο, ενώ για το ότι αυτές εκπονήθηκαν από εξωτερικά γραφεία, απάντησε πως οι μελέτες δεν μπορούσαν εκ του αντικειμένου τους να γίνουν από την Τ.Υ. του δήμου.

Πηγή: agriniopress
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ