2012-11-20 10:39:04
Φωτογραφία για Σιωπηρή παράταση για να αποσταλούν οι λίστες διαθεσιμότητας
Η ΠΟΕ - ΟΤΑ υποστηρίζει ότι στοιχεία των υπαλλήλων έχουν στείλει μόλις 20 έως 30 δήμοι...Παράταση λίγων ημερών έδωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αποστολή των καταστάσεων με τα στοιχεία των υπαλλήλων που τίθενται σε διαθεσιμότητα, μετά τη λήξη χθες της αρχικής προθεσμίας για την υποβολή τους.

Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, σε περίπτωση που τελικά δεν δοθούν τα στοιχεία (όπως αρνούνται να πράξουν πολλοί δήμαρχοι ανά την Ελλάδα) δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση, καθώς το χρονοδιάγραμμα είναι πιεστικό και η όλη διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους.

Από την πλευρά της η ΠΟΕ - ΟΤΑ υποστηρίζει ότι στοιχεία έχουν στείλει μόλις 20 έως 30 δήμοι, οι οποίοι, όπως επισημαίνει, δεν θίγονται από το μέτρο της διαθεσιμότητας. Οι κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας συνεχίζονται σήμερα με τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας και συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Συγκεκριμένα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στους ΟΤΑ έχει αποφασίσει στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 7.00 το βράδυ για την απογευματινή βάρδια.

Καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.00 το μεσημέρι στην Πλατεία Καραϊσκάκη και την πορεία που θα ακολουθήσει προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν και στις πρωτεύουσες των Νομών της χώρας.
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ