2012-11-20 11:49:39
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΤΑ ΕΣΠΑΣΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποκάλυψε πως μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό τα... έσπασε όλα στα αποδυτήρια, καθώς αντί να σουτάρει προτίμησε να δώσει πάσα.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη που στο νέο τεύχος του περιοδικού Top Scorer που κυκλοφορεί:

Μετά από ποιον αγώνα ήσουν έτοιμος να τα σπάσεις όλα από τα νεύρα σου για ένα «χοντρό» λάθος που έκανες και κόστισε;

Τα έσπασα όλα στα αποδυτήρια μετά τον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό αφού στην τελευταία φάση αντί να σουτάρω, προτίμησα να δώσω την μπάλα. Τα έβαλα με τον εαυτό μου που δε σηκώθηκα αλλά όταν είδα το βίντεο διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να σουτάρω γιατί είχα αντίπαλο μπροστά μου.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανες όταν ο Πρίντεζης πέτυχε το καλάθι της νίκης με την ΤΣΣΚΑ;

Σε εκείνη τη φάση, ήμουν εγώ και ο Πρίντεζης από την πλευρά που κινήθηκε ο Σπανούλης. Όταν ο Βασίλης πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, ήμουν έτοιμος να πάρω το τελευταίο σουτ. Όταν ο Γιώργος πέτυχε το καλάθι, τον άρπαξα με το ένα χέρι και τον άφησα αμέσως για να καταλάβουμε τι έχει γίνει. Έβλεπα τους αντιπάλους σαστισμένους και όταν άκουσα την κόρνα έζησα ανεπανάληπτες στιγμές που εύχομαι να επαναληφθούν σύντομα!


Υπήρξε κάποιος αγώνας που το προηγούμενο βράδυ δεν έκλεισες μάτι;

Το έχω από μικρός αυτό. Είναι αυτό που λέμε ότι ορισμένα κουσούρια δεν αλλάζουν. Δεν έκλεισα μάτι πριν τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ αφού σκεφτόμουν ότι στην πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό θα παίξω τελικό Ευρωλίγκας, κάτι που δεν έχουν καταφέρει σπουδαίοι αθλητές. Περίμενα πώς και πώς αυτό τον αγώνα! Την ίδια ακριβώς προσμονή είχα και για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι ότι δεν κοιμάμαι ούτε μετά τις ήττες γιατί είμαι στεναχωρημένος και αναλύω τα λάθη μου.

Έχεις κάποιο γούρι για καλή τύχη πριν πατήσεις παρκέ;

Μισή ώρα πριν μαζευτούμε στα αποδυτήρια για να μας μιλήσει ο κόουτς για τον αγώνα, κάνουμε μαζί με τον Παπανικολάου συγκεκριμένο αριθμό σουτ από συγκεκριμένες θέσεις. Ένα άλλο γούρι είναι ότι πίνουμε με τον Σλούκα συγκεκριμένο ρόφημα στα αποδυτήρια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ