2012-11-20 20:23:56
Φωτογραφία για Προετοιμάζεται επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον...Στο πρόσωπο του Αλ. Τσίπρα ''βλέπουν'' τον νέο Ανδρέα (Παπανδρέου)
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ''Κ'', αναφέρουν ότι θα γίνει αρχές του 2013, πιθανά τον Φεβρουάριο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δει μόνο τα... αξιοθέατα της πρωτεύουσας των ΗΠΑ. Παρά την επίμονη προσπάθεια του ''Μαξίμου'', ο Λευκός Οίκος, ΔΕΝ κλείνει ''ραντεβού'' στον Α. Σαμαρά Στο πρόσωπο του Αλ. Τσίπρα ''βλέπουν'' τον νέο Ανδρέα (Παπανδρέου)

 ''Τελειωμένη'' θεωρούν στις ΗΠΑ την συγκυβέρνηση Αντ. Σαμαρά Εκτιμούν ότι θα γίνουν πάλι εκλογές στα μέσα 2013 στην Ελλάδα, εξαιτίας της μεγάλης λαϊκής δυσαρέσκειας, που οφείλεται βασικά στα εξοντωτικά μέτρα και στα πολλαπλά ψέμματα, ανακολουθίες, πρωθυπουργού και συγκυβερνώντων, με αποτέλεσμα να έχουν απωλέσει την λαϊκή αποδοχή και -ειδικά- την αξιοπιστία τους. Η ''προσεκτική'' προβολή τελευταία, του Α. Τσίπρα, από το ''μιντιακό κατεστημένο'' ΗΠΑ, θυμίζει περίοδο 1979-81 στην Ελλάδα. Οι θέσεις του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ γιά το μη βιώσιμο χρέος της Ελλάδας, ταυτίζονται σχεδόν με αυτές των..
. ΗΠΑ (''τσάκισμα'' ύφεσης με διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους και ανάπτυξη). Δεν είναι τυχαίο ότι τελευταία, μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ, είναι υπέρ διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους (ή όλου) του χρέους. Ούτε είναι τυχαία η δήλωση Τσίπρα, στο CNN: ''Λέγω το ίδιο που λέγει και ο πρόεδρος Ομπάμα, δηλ. να πληρώνουν και οι πλούσιοι''. Η φράση αυτή, ειδικά, έλαβε την δέουσα προσοχή της Ουάσιγκτον. Το (μεθοδικό) Στέητ Ντηπάρτμεντ ''μελετά'' πάλι, 32 χρόνια μετά, συμπεριφορές... Ανδρέα Παπανδρέου, ''διαβάζοντας'' έτσι και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, που τον...''ανάλαβαν'' Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι- αναλυτές. Γεγονός που φαίνεται τελευταία και από τις ''ήπιες'', αλλά ουσιαστικές φιλολαϊκές δηλώσεις και ομιλίες του. Τότε ο Ανδρέας ήταν κατά ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΟΚ. Τώρα ο Τσίπρας είναι κατά Γερμανίας και δανειστών. Αλλά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πρόσωπα, συνθήματα και στόχοι αλλάζουν. Τις ΗΠΑ ενοχλεί και η ''παράδοση άνευ όρων'' της ελληνικής τρικομματικής κυβέρνησης, στην Γερμανία. Στην Ουάσιγκτον εκτιμούν ότι, το ΠΑΣΟΚ, θα διαλυθεί ή θα αφομοιωθεί από την ''Ν.Δ.''. Και ''βλέπουν'' κόμματα αντιμνημονιακά (π.χ. ΑΝ.ΕΛ.) να συμπορεύονται με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έγινε επί Ανδρέα (1981) με την ''Ενωση Κέντρου'' και λοιπές πολιτικές δυνάμεις. Θεωρούν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. υπεύθυνα γιά την άνοδο της ''Χρυσής Αυγής'' και την φοροδιαφυγή, διαφθορά-ατιμωρησία. Εκτιμούν, επίσης, ότι σε άλλες δημοκρατικές χώρες, αρκετοί 'Ελληνες πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, κρατικοί λειτουργοί κ.ά., θα ήταν ήδη στην φυλακή ως εγκληματίες, αλλά δυστυχώς, στην Ελλάδα της ατιμωρησίας, συνεχίζουν να παίζουν ακόμα ρόλο στα δρώμενα.

 Σημ. 1: Στις ΗΠΑ γνωρίζουν άριστα ΠΟΙΟΙ πολιτικοί στην Ελλάδα πήραν ''μίζες'' ή έκαναν άλλες παρανομίες, όπως και την αμαρτωλή ''συμπόρευση''-διαπλοκή της εκτελεστικής-νομοθετικής εξουσίας με την δικαστική.

Σημ. 2: Η ''ταξιδιωτική οδηγία'' ΗΠΑ γιά Ελλάδα (15 Noε.), δηλ. δύο ημέρες μετά την ανάρτηση του παραπάνω κείμενου, απλά επιβεβαιώνει την ορθότητα όσων αναφέρουμε, αλλά και τις προθέσεις της Ουάσιγκτον.

Σημ. 3: Οι ''χαζές επιθέσεις'' στον Τσίπρα από τα ''όργανα'' της συγκυβέρνησης, θυμίζουν τις επιθέσεις κατά του Ανδρέα 1975-1981, από την τότε Δεξιά. Τα αποτελέσματα τα ζήσαμε Οκτώβριο 1981.

www.kalami.net 

                                                                                                                                        
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ