2012-11-20 23:53:18
Φωτογραφία για Θύμα περίεργης απαγωγής το δεξί χέρι του Μπερλουσκόνι
Οι ιταλικές αρχές ερευνούν την περίεργη υπόθεση απαγωγής του πιο έμπιστου ανθρώπου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Τζουσέπε Σπινέλι, ο οποίος φέρεται ότι ήταν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον «Καβαλιέρε» και τις γυναίκες, τις οποίες πλήρωνε διόλου ευκαταφρόνητα ποσά ώστε να του προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το δεξί χέρι του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού κρατήθηκε όμηρος στο σπίτι του στις 16 Οκτωβρίου, υπό την απειλή όπλου για 24 ώρες από έξι άνδρες που ακινητοποιήσαν τον ίδιο και τη σύζυγό του, όταν έφτασαν στο σπίτι τους.

Μάλιστα οι απαγωγείς, για να τον απελευθερώσουν ζήτησαν από τον Μπερλουσκόνι το ποσό των 35 εκατ. ευρώ, ενώ απείλησαν πως αν δεν τους έδινε τα χρήματα που θα έδιναν στο φως της δημοσιότητας «καυτά έγγραφα» που είχαν αποσπάσει από τον Σπινέλι.

Ο «Καβαλιέρε» δεν έδωσε τα χρήματα και η αστυνομία κατάφερε τελικά να εντοπίσει τα ίχνη των απαγωγέων τους οποίους και συνέλαβε.

Ωστόσο, παρά τους ισχυρισμούς των δικηγόρων του Μπερλουσκόνι ότι δεν καταβλήθηκε το ποσό, οι εισαγγελείς του Μιλάνου διερευνούν κατά πόσον ένα μέρος των λύτρων, ύψους 8 εκατ. ευρώ καταβλήθηκε λίγες ημέρες μετά την απαγωγή.

Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία οι ομάδα των απαγωγέων αποτελούνταν από τρεις ιταλούς και τρεις αλβανούς, τα ονόματα των οποίων είναι Pierluigi Tranquilli, Francesco Leone, Alessio Maier, Ilirjan Tanko, Laurenc Tanko και Marjus Anuta.

Πηγή: newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ