2012-11-21 10:04:51
Φωτογραφία για Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 34χρονο Χρήστο Μενύχτα - Ανατριχιαστικές συμπτώσεις στον θάνατό του
Το τελευταίο αντίο στον 34χρονο Χρήστο Μενύχτα λένε σήμερα στις 2 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλανδρίτσας, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του άτυπου παλικαριού.

Ο 34χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος του νέου λιμανιού. Η μηχανή του συγκρούστηκε με νταλίκα.

Ωστόσο οι συμπτώσεις στην υπόθεση την κάνουν πιο τραγική.

Ο πεθερός του Μενύχτα είναι ιδιοκτήτης σε δύο νταλίκες στη μια εκ των οποίων είχε δουλέψει ο οδηγός του φορτηγού το οποίο συγκρούστηκε με τη μηχανή του 34χρονου.

Αλλά υπάρχει και άλλη σύμπτωση. Ο πεθερός του Μενύχτα και ο οδηγός του φορτηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο μένουν στην ίδια πολυκατοικία, ενώ το θύμα ήταν πατέρας δύο αγοριών 17 μηνών και 4,5 ετών. Την ίδια ηλικία έχουν και τα παιδιά του οδηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Μάλιστα το ασύλληπτο είναι ότι λίγες ώρες πριν το δυστύχημα ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας συζητούσε με τον πεθερό του θύματος όταν συναντήθηκαν τυχαία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας με φορτηγά.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ