2012-11-21 13:47:25
Φωτογραφία για «Είχα χωρίσει 7 μήνες με την Κοκκίνου όταν έκανα πρόταση στην Καίτη»
Όλοι ή ίσως οι περισσότεροι θυμόμαστε την πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή , στην εκπομπή «Bravo» , της Ρούλας Κορομηλά. Τότε είχαν οργιάσει οι φήμες πως ο Σχοινάς διατηρούσε παράλληλη σχέση με την Κοκκίνου και ότι η ίδια έμαθε ότι χωρίζουν μέσω της τηλεόρασης παρακολουθώντας και η ίδια το βραδινό πρόγραμμα.

Ο τραγουδιστής σήμερα σπάει την σιωπή του και λέει σε συνέντευξη του στο περιοδικό «ΕΓΩ» : «Αυτό πρέπει να το τελειώσουμε. Τη σχέση που είχα, την είχα τελειώσει 7 μήνες πριν. Ποτέ δεν θα έβγαινα να κάνω πρόταση γάμου ενώ είχα μια άλλη σχέση. Έλεος! Δεν ήμουν μαζί με την κοπέλα όταν έκανα την πρόταση γάμου. Είναι κουκουρούκου. Ήμουν 7 μήνες χωρισμένος. Να το ξεκαθαρίσουμε μετά από 15 χρόνια». Ακόμη όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με την Έλλη Κοκκίνου λέει : «Αν την δω βεβαίως θα την αγκαλιάσω, θα την φιλήσω, αφού την αγαπάω. Προς Θεού».

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου παλιότερα η Έλλη Κοκκίνου είχε πει: «Δεν υπάρχει θέμα. Το έχουμε ξεπεράσει και συνεχίζουμε τις ζωές μας, και καλά θα κάνουν να το ξεπεράσουν όσοι βλέπουν θέμα πίσω απ' αυτό».

Πηγή: protothema
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ