2012-03-23 17:47:03
Φωτογραφία για Λόγους υγείας επικαλείται στην επιστολή παραίτησης του ο Καζαμίας
Ο τέως Υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας δημοσιοποίησε σήμερα την επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ημερομηνίας 28 Φεβρουαρίου 2012, με την οποία παραιτήθηκε και στην οποία επικαλείται λόγους υγείας για την παραίτησή του. Η δημοσιοποίηση έγινε αφού ο κ. Καζαμίας παρέδωσε το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Οικονομικών στο διάδοχο του στην ηγεσία του Υπουργείου Βάσο Σιαρλή.

«Όπως είναι γνωστό εδώ και περισσότερο από τρεις εβδομάδες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα υγείας που με κράτησε καθηλωμένο μακριά από το χώρο εργασίας μου στο Υπουργείο Οικονομικών και δεν μου επέτρεπε να διεκπεραιώνω όπως θα ήθελα και όπως έπρεπε τις υποχρεώσεις μου τόσο στο Υπουργείο όσο και στο εξωτερικό», αναφέρει στην επιστολή ο κ. Καζαμίας.

Προσθέτει πως οι εκτιμήσεις τόσο των θεραπόντων ιατρών του όσο και του ιδίου ότι για αρκετό ακόμα χρόνο η φυσική του κατάσταση θα είναι τέτοια που σε καμία περίπτωση δεν θα του επιτρέπει να επανέλθει στους ρυθμούς εργασίας που επιβάλλει το Υπουργείο Οικονομικών και ότι συνεκτιμώντας τις υποχρεώσεις του τόσο για την προετοιμασία όσο και για την υλοποίηση της Προεδρίας της ΕΕ με λύπη νιώθει υποχρεωμένος να υποβάλει την παραίτησή του.


«Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και σας διαβεβαιώ ότι στη σύντομη περίοδο παραμονής μου στο Υπουργείο κατέβαλα όλες μου τις προσπάθειες για την υλοποίηση των κυβερνητικών αποφάσεων και προγραμμάτων», συνεχίζει, και καταλήγει ευχόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας καλή δύναμη για επιτυχή ολοκλήρωση της προεδρίας του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αδειασμα Βγενόπουλου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Αδειασμα" Βγενόπουλου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ