2012-11-21 15:53:27
Φωτογραφία για H Microsoft Kατά Λάθος Δίνει Δώρο Το Κλειδί Ενεργοποίησης Σε Πειρατικά Windows 8
Τον περασμένο Αύγουστο διέρευσε η έκδοση των τελικών Windows 8 μια ημέρα μετά την οριστικοποίηση της ανάπτυξης του από την Microsoft.

To αντίγραφο αυτό χρησιμοποιήθηκε στα πειρατικά δίκτυα ανταλλαγής αρχείων αλλά είχε το μειονέκτημα πως μετά από 180 ημέρες απαιτεί την ενεργοποίηση με επίσημο κλειδί από την Microsoft.

Εδώ και καιρό οι πειρατές κατάφεραν μέσω ειδικής διαδικασίας να ενεργοποποιούν την έκδοση για 180 ημέρες, δηλαδή έπρεπε να επαναλαμβάνουν την διαδικασία κάθε έξι μήνες, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν την νόμιμη άδεια χρήσης.

Με τo πρόγραμμα αναβάθμισης της Microsoft για τους χρήστες του Windows 8 Pro οι χρήστες μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2013 μπορούν να εγκαθιστούν δωρεάν το Media Center στα Windows 8. H διαδικασία απαιτεί μόνο την αποστολή μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου η Microsoft στέλνει το κλειδί ενεργοποίησης.

Με έκπληξη οι χρήστες της παραπάνω πειρατικής έκδοσης του λειτουργικού διαπίστωσαν πως το κλειδί που παρέλαβαν με την εγγραφή τους για το Media Center ενεργοποιεί πλήρως τα windows 8 μετατρέποντας σε νόμιμη την πειρατική έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Αυτό σημαίνει πως κάποιος μπορεί να κατεβάσει την πειρατική έκδοση των Windows 8 , να την ενεργοποιήσει προσωρινά με την διαδικασία που υπάρχει και αμέσως να την νομιμοποιήσει με την ενεργοποίηση μέσω της διαδικασία αναβάθμισης του Media Center.
dailytech
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ