2012-03-23 19:34:00
Φωτογραφία για Ο Παναθηναϊκός δεν διαλύεται....τα παραμύθια σας αλλού.
Λύση υπάρχει και από αύριο το πρωί....Πρώτα από όλα να πάνε και να ζητήσουν συγνώμη από τον Παύλο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που κάποιοι εντεταλμένοι κάφροι άλλων μετόχων τους έκαναν να σιχαθούν και να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό,την στιγμή που είχαν έρθει σε συμφωνία με την πλευρά Βαρδινογιάννη και ήταν έτοιμοι να αναλάβουν την διοίκηση της ομάδας και να προχωρήσουν και το γηπεδικό.

Τώρα λοιπόν αφού κατάφεραν να απαξιώσουν πλήρως την ομάδα και να. την φτάσουν ένα βήμα μετά το χείλος του γκρεμού κάθονται και κάνουν υψηλή κριτική από τα site που στήθηκαν πάνω σε μίζερα δημοσιεύματα διχόνοιας και στον πόλεμο προς την αντίπαλη πλευρά των "εκτοξευτών"..φτιάχνοντας ένα στρατό από λοβοτομημένους οπαδούς..ο οποίος δεν έβλεπε ως αγωνιστικό αντίπαλο τον ΠΑΟΚ,τον ΟΣΦΠ,την ΑΕΚ κλπ αλλά τους Παναθηναϊκούς που ήθελαν την διοικητική ηρεμία.

Ας τους χαίρονται λοιπόν όλοι όσοι τους στήριζαν τόσο καιρό και να θυμούνται πως έβαλαν κι αυτοί ένα χεράκι να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του.


Ο Παναθηναϊκός δεν θα διαλυθεί κύριοι...δημοσιοκάφροι,λαμόγια επενδυτές και επιστήμονες οπαδοί.

Ο Παναθηναϊκός από αύριο κιόλας πρέπει να κάνει τα εξής..

Να αναλάβει πρωτοβουλία η οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Όποιος οπαδός είναι ερωτευμένος με τον Βγενόπουλο,με τον Πατέρα  κλπ καλά θα κάνει να σηκωθεί και να τσακιστεί να φύγει από το γήπεδο και να πάει να φορέσει κασκόλ της Μαρφίν ή κανένα καπελάκι ναυτικού.

Να πιάσει τους παίκτες και να τους πει πως έχουν τα πράγματα..Όποιος θέλει μένει μέχρι τέλους της σεζόν,όποιος δεν θέλει μπορεί να φύγει από τώρα.

Να προωθηθούν αμέσως στην πρώτη ομάδα οι παίκτες από την ακαδημία.

Στην επόμενη σεζόν να φτιαχτεί μια ομάδα από νέα παιδιά και έμπειρους παίκτες που μπορεί να βρει ελεύθερους.Δεν πειράζει αν δεν συμμετάσχει στην Ευρώπη,το θέμα είναι να φτιαχτεί μια ομάδα από παιδιά που θα παίζουν πρώτα για τον σύλλογο και την φανέλα.

Τα υπόλοιπα θα τα βρει ο Παύλος,ο Θανάσης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Αρκεί να πετάξουν έξω από το γήπεδο όσους δεν θέλουν το καλό της ομάδας,αλλά μόνο των αφεντικών τους.

Υγ..Το μήνυμα αυτό το έχω στείλει σχεδόν σε όλα τα αθλητικά site,αλλά δεν βλέπω να το δημοσίευσε κανένας,γιατί μάλλον τους χαλάει το όνομα Γιαννακόπουλος.Δεν πειράζει αρκεί που το διάβασαν.

Αναγνώστης

Παναθηναϊκός οπαδός από το Γκύζη..
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει S.O.S.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει S.O.S.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ