2012-11-24 12:38:29
Φωτογραφία για Πεθαίνουν από πέσιμο κι ας μην είναι γέροι
    Δωδέκατη αγωνιστική . Η τελευταία του Νοεμβρίου .

    Μπορεί ο πιτσαδόρος Βοστώνης να μην εξασφάλισε την δόση από τους δανειστές , ανεξάρτητα αν πέρασε τα μέτρα , εμείς όμως τη δόση μας από το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής , αλλά και από τα άλλα πρωταθλήματα , θα φροντίσουμε να την εξασφαλίσουμε . Όσα μνημόνια και αν υπογραφούν ,

έστω και αυτήν την χαρά του εννενηντάλεπτου , με τις πλακίτσες , τα πειράγματα , τις φάπες ,

ενίοτε και τα ξυλίκια  (ειδικά εγώ και ο santos 7 , σβερκωνόμαστε κάθε λίγο και λιγάκι) , δεν σκέφτομαι να την χαρίσω σε κανένα νεκροθάφτη .

   Γιατί , δυστυχώς , εδώ και καιρό , όταν περπατάμε θα πρέπει να προσέχουμε , όχι μόνο που βαδίζουμε , αλλά να ρίχνουμε και κανένα βλέφαρο ψηλά , μήπως και προλάβουμε και κανένα συνάνθρωπο που κάνει απόπειρα αυτοκτονίας . Ένα επιδημικό φαινόμενο , που αντικατοπτρίζει την απόγνωση , αλλά και την έλλειψη αυτοπεποίθησης στην Ελλάδα μας . Και με πολλές παραδοξότητες .


   Σκεφθείτε , για παράδειγμα , τον ογδοντάχρονο που , ενώ δεν πέθανε  στην κατοχή των ναζί , επέζησε και από τον συμμοριτοπόλεμο , να αυτοκτονεί εξαιτίας του πιτσαδόρου Βοστώνης , του χοντρο-μπένυ και του φανουροφωτή , που , ίσως , ένας εξ' αυτών να ήταν και η εκλογική του επιλογή . Ή , ίσως , να μην άντεξε το ότι μπήκαν πάλι οι Γερμανοί στον τόπο μας . Εύχομαι , σε όλους μας , ότι και αν μας συμβεί , να σκεφτόμαστε τα πάντα , εκτός από την αυτοκτονία . Το να καταδικάσει , αλλά και να εκτελέσει , κανείς τον εαυτό του σε θάνατο , είναι το πιο εύκολο .

Το ότι , αυτή η αυτοκαταδίκη , αλλά και η αυτοεκτέλεση , θα έχει αιώνια τραύματα σε αυτούς που αφήνει πίσω του , είναι το χειρότερο . Και αν η απόπειρα αυτοκτονίας αποτύχει , τι επακολουθεί ;

ίσως , μία μόνιμη σωματική , αλλά και ψυχική , βλάβη . Υπομονή , το 2013 που έρχεται σε σαράντα

ημέρες , θα είναι χρονιά τέτοιων κοσμογονικών αλλαγών , που ίσως να βγούμε ωφελημένοι από εκεί που δεν το περιμένουμε .

    Στα της αγωνιστικής τώρα . Δεν πρωτοτύπισε καθόλου το τρίο σαβούκα  ( Σαρρής , Βούρβαχης ,

Καραμελίδης ) , αυτή την αγωνιστική . Βρήκαν ευκαιρία που οι ομάδες κάνουν ανακατατάξεις και ,

με ενορχηστρωτές τους μπριακοδούρους , βρήκαν ευκαιρία να κάνουν κόλπα αλα Πλατινί . Διαβάστε και κλείστε μετά ραντεβού με τον Τατσόπουλο του συριζα .

  Ατρόμητος-Σκόντα Ξάνθη . Σφυρίζει ο Στυλιάρας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας . Σφυρίζει για τέταρτη φορά στην τρέχουσα περίοδο . Και στους τρεις προηγούμενους αγώνες κέρδισαν οι γηπεδούχοι , με τον Πανόπουλο να είναι ένας από τους ηττημένους . Να σημειώσω επίσης , ότι ο Ατρόμητος στον ΟΠΑΠ , έχει την χαμηλότερη απόδοση νίκης από όλες τις άλλες ομάδες , εντός και εκτός έδρας . Για να δούμε αν θα χαρεί σήμερα ο Σπανός . Πρόβλεψη : 1 σκορ 1-0

    ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ . Για πέμπτη φορά φέτος σφυρίζει ο Τριτσώνης του συνδέσμου Αθηνών , ο οποίος είχε σφυρίξει και την προηγούμενη αγωνιστική . Μόνο μία φορά έχει κερδίσει ο ΟΦΗ , στις εξι εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τον Αθηναίο διαιτητή . Ούτε και ο ΠΑΣ είναι ευνοημένος με τον Τριτσώνη , ως γηπεδούχος , με μία νίκη , μία ισοπαλία και μία ήττα . Πρόβλεψη : Χ σκορ 1-1 

   ΑΕΚ-Λεβαδειακός . Σφυρίζει , για έκτη φορά φέτος , το πατριωτάκι του Σαρρή , ο Γιάχος του συνδέσμου Χίου . Τον προορίζει για διαιτητή fifa ο προεδροσκιτζής ; τρομάρα του . Δεύτερη φορά που θα σφυρίξει τον Λεβαδειακό σε εκτός έδρας αγώνα . Στον πρώτο αγώνα ο Κομπότης έκανε τον πελάτη στον Πανόπουλο . Οι αθηναϊκές ομάδες είναι αήττητες με τον  Αθανάσιο . Πρόβλεψη : 1 , σκορ 2-0 .

    Κέρκυρα-Βέροια . Κι εδώ διαιτητής του συνδέσμου Αθήνας , ο Παππάς , ο οποίος θα σφυρίξει για πέμπτη φορά στην τρέχουσα περίοδο . Αήττητοι οι γηπεδούχοι των αναμετρήσεων μεταξύ επαρχιωτκών ομάδων , όταν τους σφυρίζει ο Παππάς .
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ