2012-11-27 11:13:03
Φωτογραφία για Την αποχώρηση του από την πολιτική σκηνή ανακοίνωσε ο Εχούντ Μπαράκ
Την αποχώρηση του από την πολιτική σκηνή ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί ο ισραηλινός υπουργός άμυνας, Εχούντ Μπαράκ. Παρά την έντονη... φημολογία που είχε αναπτυχθεί από χθες το βράδυ ότι ο Μπαράκ ήταν έτοιμος να προσχωρήσει σε νέο πολιτικό σχηματισμό, ενόψει των εκλογών της 22ας Ιανουαρίου, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δε θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Ο Εχούντ Μπαράκ κάλεσε τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου στις 11:00 το πρωί και όλοι έσπευσαν αρχικά να υποθέσουν ότι εξαιτίας της ρήξης με τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο υπουργός άμυνας σχεδίαζε να προσχωρήσει στο νέο κόμμα που ετοιμάζει η πρώην υπουργός εξωτερικών, Τζίπι Λίβνι. Ο ίδιος όμως δήλωσε ότι ήταν μία κίνηση που σκεφτόταν εδώ και καιρό, αλλά καθυστέρησε λόγω της στρατιωτικής επιχείρησης στη Γάζα.

«Θα παραμείνω στην ηγεσία του υπουργείου άμυνας, μέχρι τη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης σε τρεις μήνες», διευκρίνισε ο Εχούντ Μπαράκ, σε μία κίνηση που πολιτικοί αναλυτές αποδίδουν σε διαβουλεύσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
exelixeis.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ