2012-03-24 03:02:05
Φωτογραφία για Στο τραπέζι οικονομία και παράνομοι μετανάστες
Οι οικονομικές εξελίξεις και το θέμα της λαθρομετανάστευσης βρέθηκαν στο επίκεντρο την συνάντηση που είχε ο Α. Σαμαράς με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «φίλος της Ελλάδας τον Μαρίνο Ραχόι» και επανέλαβε πως θα πρέπει να ληφθούν άμεσα αναπτυξιακά μέτρα προκειμένου δύο χώρες να βγουν από την κρίση.

«Επιμένουμε, και οι δύο, στην ανάγκη, στη Νότια Ευρώπη, και ιδιαίτερα βέβαια στην Ελλάδα και την Ισπανία, να υπάρχουν μέτρα ανάκαμψης, ανάπτυξης των οικονομιών. Χωρίς τα μέτρα αυτά, δεν πρόκειται καμία χώρα να βγει από αυτή τη βαθιά οικονομική κρίση».

Παράλληλα ο Αντώνης Σαμαράς έθεσε και το θέμα της λαθρομετανάστευσης το οποίο αποτελεί μία από τις προτεραιότητες της ΝΔ. Είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί όλα τα κράτη της νότιας Ευρώπης.

«Είναι η δεύτερη συζήτηση, που κάνουμε μαζί εδώ, στην Ισπανία - προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που πρέπει να παταχθεί. Και με την έννοια αυτή, και οι δύο, συμφωνούμε ότι η λαθρομετανάστευση, πλέον, δημιουργεί προβλήματα απίστευτα σε όλους τους λαούς στη Νότια Ευρώπη. Προβλήματα τα οποία απειλούν την ίδια την κοινωνική μας συνοχή. Και στην υπόθεση αυτή θα υπάρχουν σύντομα εξελίξεις».

Αύριο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, αναχωρεί για την Πορτογαλία, όπου, την Κυριακή, θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Πέδρο Κοέλιο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ