2012-03-24 09:09:07
Φωτογραφία για Μουσική πρεμιέρα για το ηλεκτρονικό Renault Twizy
Η Renault γιορτάζει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το επίσημο λανσάρισμα του ηλεκτρονικού της οχήματος Twizy, με την παρουσία του David Guetta. Πρόκειται για έναν από τους πλέον γνωστούς καλλιτέχνες στη γαλλική μουσική σκηνή, με 2 Grammy Awards στο ενεργητικό του και έναν από τους καλύτερους DJ’s στον κόσμο.

Η προωθητική εκστρατεία για το Twizy θα βγει στον αέρα με το λανσάρισμα του μοντέλου την άνοιξη του 2012. Προγραμματίστηκε και μια ειδική έκδοση του τραγουδιού με τον τίτλο Alphabeat, που περιλαμβάνεται στο τελευταίο άλμπουμ του καλλιτέχνη, Nothing but the Beat. H Renault με αυτή τη συνεργασία προσφέρει στους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής μια νέα ψηφιακή εμπειρία: ένα 3D ηχητικό κομμάτι που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.twizy.renault.com/gr/.

Με μήκος μόλις 2,34 μ. Και πλάτος 1,23 μ., το Twizy αντιπροσωπεύει τη νέα τάση για το όχημα της πόλης. Το πλαίσιό του έχει εξελιχθεί από τη Renault Sport Technologies.

Ανακοινώθηκε ότι έχει καλή οδική συμπεριφορά, χάρη στις εξελιγμένες τεχνολογίες και το πολύ χαμηλό κέντρο βάρους, ενώ θέτει και νέα στάνταρ ασφάλειας για τετράτροχο. Στελέχη της εταιρείας είπαν ότι «δεν θα ήταν υπερβολή να το χαρακτηρίσει κανείς σαν ένα μεγάλο κράνος που προστατεύει τους επιβάτες».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ