2012-03-24 16:10:58
Φωτογραφία για 24 Μαρτίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;
Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη... για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

3 έως 4 Κριού

Σύμβολο: «Ένα δάσος»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, ρουφά από το στήθος της Μάνας Γης την πανάρχαια σοφία, που του επιτρέπει να συμβουλεύει  άλλους που θα έπρεπε να ξέρουν πολλά περισσότερα από όσα ξέρει εκείνος.


Αυθόρμητη φύση, ακόμη και αν έχει καλή  ανατροφή και μόρφωση, θα διατηρεί πάντοτε κάτι το τραχύ και άξεστο στην συμπεριφορά του, κάτι σαν αχαλίνωτη  ενεργητικότητα.

Σε κάθε περίπτωση θα θεωρήσει τα δώρα της τυφλής θεάς σαν φυσικά και δε θα τα εκμεταλλευτεί για να στοιβάξει πλούτη.

Έχει πραγματικά μεγάλη καρδιά αν και ως χαρακτήρας μπορεί να είναι πολύ ευέξαπτος. Αγαπάει τη φύση και δείχνει συμπόνια για όλα τα ζωντανά πλάσματα. Το ένστικτο υπερτερεί της λογικής, η καρδιά του νου.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αν και η λογική μας αναζητά τη σαφήνεια και τη σιγουριά, η φύση μας βρίσκει, συχνά, την αβεβαιότητα συναρπαστική» Κarl von Clausewitz 

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από σταθερότητα πάτε καλά, ωστόσο οι συνθήκες μέσα στην σχέση σας θα σας προβληματίσουν, είτε λόγω εξωτερικών πιέσεων που δέχεται ο/η σύντροφος σας (επαγγελματικές, οικονομικές ή κοινωνικές), είτε επειδή «κάτι» φαίνεται να έχει κολλήσει σωστά. Ουσιαστικά το σύμπαν σας λέει «πάρε ένα πρόβλημα να πορεύεσαι» και παρότι αυτό δεν ηχεί καλά, θα πρέπει να το δείτε σαν μια ευκαιρία να καταλήξετε οριστικά σε σχέση με το τι είναι αυτό που ζητάτε τελικά αλλά κι εκείνα που θέλουν οι άλλοι από εσάς. Γενικότερα η διάθεση σας θα είναι σχετικά «πεσμένη», κάτι που λογικά θα σας κρατήσει μακριά από περιπέτειες. Τώρα, στην περίπτωση που ...αγνοήσετε τα σήματα κινδύνου και «ξανοιχτείτε» σε μια νέα σχέση, η εξέλιξη της θα είναι αρκετά περίπλοκη, χωρίς να αποκλείεται καθόλου μια παράλληλη κατάσταση.

Οικονομικά

Η χρονιά σας δεν αναμένεται να είναι εύκολη, μπορείτε ωστόσο να την κάνετε βατή αν κινηθείτε στο πνεύμα των ουρανών. Υπό καθεστώς Κρόνου, μια συντηρητική ή τουλάχιστον λιτή πολιτική θα ήταν η ενδεδειγμένη. Πέρα από τις έκτακτες υποχρεώσεις που απαιτούν να έχετε διαρκώς στην διάθεση σας ένα αποθεματικό, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να «συμμαζευτείτε» οικονομικά, κλείνοντας παλιές εκκρεμότητες και ορίζοντας ρεαλιστικούς μακροπρόθεσμους στόχους.
astrology.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα ΜΑΤ άρχισαν τα επεισόδια!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα ΜΑΤ άρχισαν τα επεισόδια!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ