2012-03-24 18:10:51
Φωτογραφία για Τα 4 μυστικά της Nicole Scherzinger για τέλειο σώμα
Η πρώην Pussycat Doll... και νυν κριτής του αμερικάνικου X Factor αποκαλύπτει τις ασκήσεις που την κρατούν σε φόρμα.Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και σέξι τραγουδίστριες της Αμερικής, με κορμάρα αλλά και φωνάρα, αγαπημένη του άσου της Formula 1, Lewis Hamilton και πρόσφατα μία εκ των τριών κριτών του αμερικάνικου X Factor στο πλευρό του «πολύ» Simon Cowell. Παρ' όλες τις υποχρεώσεις της, ωστόσο, η Nicole Scherzinger καταφέρνει και διατηρεί την ακαταμάχητη σιλουέτα της σε κορυφαία φόρμα, με κάθε της νέα εμφάνιση να εντυπωσιάζει περισσότερο από την προηγούμενη.

Πριν σπεύσετε να σκεφτείτε όμως πως «ναι, κι εγώ αν είχα ένα επιτελείο personal trainers από πίσω μου έτσι θα ήμουν», ρίξτε μια ματιά στα 4 μυστικά της Nicole που την βοηθούν να κρατά αψεγάδιαστο το σώμα της, και θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να κάνετε το κάθε ένα από αυτά και μόνες σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση, συνέπεια και αποφασιστικότητα. Και μια φωτογραφία της Scherzinger με μαγιό κολλημένη στο ψυγείο, ίσως.


«Χορός! Με κρατά σε φόρμα. Γυρίζω συνέχεια σαν τρυπάνι και ο χορογράφος μου το ίδιο!».

«Κάνω jogging 30-45 λεπτά, δύο φορές την εβδομάδα και αρκετή προπόνηση στο γυμναστήριο. Κάνω αεροβικές ασκήσεις για λίγα λεπτά, με 12 σετ σε κάθε άσκηση. Μου αρέσουν πολύ οι ασκήσεις στο ένα πόδι και τα βαθιά καθίσματα, και τα δύο χρησιμοποιώντας βαράκια των 10 κιλών».

«Αρκετές φορές χρειάζεται να πάω κατευθείαν από το αεροδρόμιο για δουλειά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, κάνω διάδρομο για 10 λεπτά με ενδιάμεσα διαστήματα του 1 λεπτού που περπατάω, μετά κάνω σπριντ όσο πιο γρήγορα μπορώ, μετά περπατάω ξανά και τέλος κάνω χαλαρό jogging».

«Το μυστικό των κοιλιακών μου είναι τα ροκανίσματα πάνω σε μπάλα γυμναστικής. Γυμνάζουν τον κορμό στην εντέλεια».

 
queen.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ