2012-03-24 19:12:04
Φωτογραφία για Ποιοί επωφελούνται από το διπλό μακελειό στη Γαλλία και τι επιζητούν;
Eνώ τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης, συμβατικά και μη, περιορίστηκαν σε αναλύσεις γύρω από τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα στη Γαλλία, καταλήγοντας περίπου στο ίδιο συμπέρασμα ("Κερδισμένος βγαίνει ο Σαρκοζί"), δύο θεωρήσεις για το ίδιο θέμα, που προέρχονται η μία από Ρωσία και η άλλη από ΗΠΑ, παρουσιάζουν, κατά τη γνώμη μας, πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αφού τις μελετήσετε, θα μπορέσετε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Προηγείται χρονολογικά (23/03) η ανάλυση της Olivia Kroth για την εφημερίδα Pravda:

Για δες, για δες! Άλλο ένα περιστατικό, που συνέβη πάνω στην κατάλληλη στιγμή για τον Γάλλο πρόεδρο, ήρθε να κατακλύσει με ρεπορτάζ τα γνωστά μέσα ενημέρωσης, και κυρίως να γεμίσει τις τηλεοπτικές οθόνες της Γαλλίας με την πανταχού παρουσία του. Και όλα δείχνουν ότι το Τελ Αβίβ και η Ουάσιγκτον παίζουν σωστά το παιχνίδι τους. Ο συγχρονισμός ιδανικός. Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από την είδηση των πυροβολισμών εναντίον Γάλλων αλεξιπτωτιστών στο Μοντομπάν, έχουμε και νέο σκηνικό εγκλήματος στην Τουλούζη, με μικρά παιδιά πυροβολημένα σε ένα εβραϊκό σχολείο.


Τέσσερις εβδομάδες πριν από τον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, ο Νικολά Σαρκοζί, ο καλύτερος φίλος των ΗΠΑ και του Ισραήλ στην Ευρώπη, δεν χάνει ευκαιρία να μας γεμίσει με κηρύγματα για τον ισλαμικό "φονταμενταλισμό" στη Γαλλία, κι ας μην έχουν συλληφθεί ακόμη οι υποτιθέμενοι ένοχοι για το μακελειό και στις δύο περιπτώσεις.

Αλλά ο Σαρκοζί δείχνει να είναι αρκετά σίγουρος εκ των προτέρων ότι ο πιστολέρο που πυροβόλησε τους αλεξιπτωτιστές στο Μοντομπάν είναι το ίδιο άτομο που πυροβόλησε τα παιδιά στην Τουλούζη.

Η δημόσια εκδήλωση θλίψης του Σαρκοζί για τους Εβραίους που έπεσαν θύματα του δίνει άλλη μια άλλη θαυμάσια δυνατότητα να μιλήσει για τον αντισημιτισμό στη Γαλλία και να πλέξει το εγκώμιο του Ισραήλ. Το καημένο το Ισραήλ, που απειλείται μια ζωή από τις επικίνδυνες δυνάμεις που το περιβάλλουν - κυρίως τη Συρία και το Ιράν!

Άρα, πρέπει να επιτεθούν όλοι κατά του Ιράν το συντομότερο δυνατό, αφού προηγουμένως βγει από τη μέση ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Ασαντ, πράγμα για το οποίο οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες αυτή τη στιγμή κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους.

Το πρόσωπο του Σαρκοζί, μεγεθυμένο σαν πορτραίτο αυτοκρατορικό, υπερφυσικού μεγέθους, ακτινοβολεί μέσα από εκατομμύρια φωτογραφίες, γεμίζοντας όλες τις οθόνες τηλεόρασης στη Γαλλία. Θαυμάσια σύμπτωση και άλλο τόσο θαυμάσια ευκαιρία να πάρει μια σπρωξιά προς τα μπροστά η δημοτικότητά του προέδρου, σε αυτή την εκλογική μάχη, που οι σφυγμομετρήσεις μας λένε τα σωστά. Και όλα αυτά εντελώς τσάμπα! Δεν θα του κοστίσει ούτε ένα λεπτό του ευρώ.

Έτσι κι έγινε. Ακούμε τον αγαπημένο του τηλεοπτικό σταθμό, το France 24, να μας ανακοινώνει ότι "ο Νικολά Σαρκοζί είναι ένας πολιτικός που ξέρει να ακολουθεί την πορεία της Ιστορίας", ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Οι Γάλλοι είναι μαέστροι στα "ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα".

Κάποιοι ψιθυρίζουν πίσω από κλειστές πόρτες, ότι οι πυροβολισμοί στο Μοντομπάν και την Τουλούζη ίσως να ήταν κάτι που μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς σαν μια επανάληψη της 11ης Σεπτεμβρίου, αλλά φυσικά ο σχεδιασμός και η εκτέλεση ήταν για μικρότερης κλίμακας χώρο. Εξάλλου, η Γαλλία είναι μικρή χώρα, σε σύγκριση με τον Μεγάλο Αδελφό, όπως αυτός λειτουργεί σήμερα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Φυσικά, δεν γίνεται να μην πάει το μυαλό μας στην CIA και την Μοσάντ, αλλά κανείς μας δεν τολμά να το πει φωναχτά, μήπως μας ακούσουν. Το να λέει κανείς την αλήθεια σήμερα μπορεί να έχει πολλές δυσάρεστες συνέπειες στη ζωή του. Οι Ευρωπαίοι γνωρίζουν ότι το να λες τη γνώμη σου ελεύθερα σήμερα είναι επικίνδυνο. Είναι καλύτερα να παραμένεις σιωπηλός, αν θέλεις να είσαι ασφαλής και να εξακολουθήσεις να έχεις την υγεία σου.

Η αναζήτηση των δραστών συνεχίζεται στην Τουλούζη, ο υποτιθέμενος ένοχος είναι κλειδωμένος στο σπίτι του, που περιβάλλεται από την αστυνομία, και οι δημοσιογράφοι τρέχουν μια εδώ μια εκεί, σαν φοβισμένη ποντίκια, ενώ ο Monsieur le Président είναι πανταχού παρών, με ένα κεφάλι που γεμίζει όλες τις οθόνες. Δεν χρειάζεται καν να φοράει ψηλά τακούνια για να ξεπεράσει το πρόβλημα του νανοειδούς αναστήματός του.

Ποιοί, όμως, επωφελούνται από τα εγκλήματα που έγιναν στο Μοντομπάν και την Τουλούζη; Και προσοχή τι θα σκεφτείτε. Όπως λένε οι Γάλλοι, "Honni soit qui mal y pense!". Που πάει να πει, "Όποιος σκέφτεται κακό, κακό δικό του κάνει"!

Ο Γάλλος υπουργός Άμυνας, Λογκέ, προετοίμασε το έδαφος, πάλι στο κανάλι France 24: "Ίσως θα πρέπει να ελέγχουμε με περισσότερη προσοχή όσους προέρχονται από το εξωτερικό". Ποιό εξωτερικό εννοούσε; Τη Συρία ή το Ισραήλ; Το Ιράν ή τις ΗΠΑ;

Κατά την τελετή για τα θύματα του Μοντομπάν, ο Σαρκοζί απέδωσε φόρο τιμής στους αλεξιπτωτιστές που σκοτώθηκαν, οι οποίοι υποτίθεται πυροβολήθηκαν από τον ίδιο άνθρωπο που πυροβόλησε τα παιδιά των Εβραίων στην Τουλούζη. Αλλά ο Σαρκοζί ξέχασε να αναφέρει στην πομπώδη ομιλία του στο Μοντομπάν ότι οι αλεξιπτωτιστές ήταν μουσουλμάνοι αραβικής καταγωγής, που είχαν θέσει εαυτόν στην υπηρεσία της Γαλλίας και των νεο-αποικιακών της πολέμων εναντίον μουσουλμάνων αδελφών τους στο εξωτερικό.

Ο δημοσιογράφος Σιρίλ Βανιέ, του καναλιού France 24, σχολίασε ότι "τα φέρετρα των θυμάτων θα πρέπει να σταλούν στις οικογένειές τους." Δεν ανέφερε ότι πρόκειται για οικογένειες Αράβων, μουσουλμάνων που ζουν στη Γαλλία.

Φυσικά, δεν είναι σκόπιμο να φωνάξει κανείς δυνατά ότι αυτοί οι αλεξιπτωτιστές που έχασαν τη ζωή τους στη Γαλλία για τη Γαλλία, ήταν μουσουλμάνοι, όταν η κυβέρνηση του Σαρκοζί βάλθηκε να ξεκινήσει προεκλογική προπαγάνδα εναντίον των μουσουλμάνων. Φαντάζεστε το ρεζιλίκι;

Ο Σαρκοζί, αντί να μας πει την αλήθεια ως έχει, μας διατυμπανίζει ότι "υπερασπίζεται τις αξίες της Γαλλίας", ή ό,τι τέλος πάντων είναι αυτό που υπερασπίζεται - κανείς δεν ξέρει ακριβώς, σε τέτοιους καιρούς που ζούμε. Μας δηλώνει ότι "η Γαλλία έχει λάβει διεθνή εντολή".

Από ποιούς έχει λάβει εντολή;

Για να κάνει τι ακριβώς;

Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι αυτή η εντολή δόθηκε από την Ουάσιγκτον και το Τελ Αβίβ για να καταστρέψει πρώτα τη Συρία, και μετά το Ιράν. Σε αυτή την "διεθνή εντολή" η Γαλλία θα εξακολουθήσει να διαπράττει γενοκτονίες εναντίον μουσουλμανικών εθνών, παίρνοντας μέρος σε πολέμους κατά παραγγελία του Ισραήλ.

Εάν χάσει τις εκλογές, ο Σαρκοζί έχει υποσχεθεί ότι θα αποσυρθεί από την πολιτική. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί κάποιος έξυπνος Εβραίος κτηματομεσίτης να του πουλήσει καμιά βιλίτσα στα παράλια του Ισραήλ. Έτσι ο Σαρκοζί θα έχει την ευκαιρία να πάρει τη σύζυγό του Κάρλα και το μωρό τους, πώς το λένε δεν θυμάμαι, και να αποσυρθούν στο αγαπημένο του Ισραήλ για να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Ανακούφιση!

Λίγες ώρες αργότερα, ο Κurt Nimmo, συντάκτης του ιστολογίου Infowars, που διευθύνει ο Αlex Jones, έχοντας στα χέρια του ένα βίντεο με το πρόσφατο διάγγελμα του Σαρκοζί προς τον γαλλικό λαό, ήταν σε θέση να κάνει μια εξίσου (αν όχι περισσότερο) ενδιαφέρουσα ανάλυση.

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί δεν έχασε στιγμή να εκμεταλλευθεί κατάλληλα την τραγωδία από το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα του. Λίγο μετά το θάνατο του Moχάμεντ Μερά, σε μια σύγκρουση με δυνάμεις της αστυνομίας, ο Σαρκοζί προειδοποίησε σε διάγγελμά του προς τους Γάλλους πολίτες που επισκέπτονται "εξτρεμιστικές", όπως τις χαρακτήρισε, ιστοσελίδες ότι από τώρα και στο εξής θα αντιμετωπίζονται ακριβώς όπως και εκείνοι που ψάχνουν σε ιστοσελίδες με παιδική πορνογραφία.

"Όποιος διαβάζει τακτικά ιστοσελίδες που προωθούν ιδέες ακραίες, όπως αυτές της τρομοκρατίας, του μίσους και της βίας, θα συλλαμβάνεται και θα φυλακίζεται", ανακοίνωσε ο Σαρκοζί.

"'Ο,τι ισχύει για τους παιδεραστές θα πρέπει να ισχύει και για εκπαιδευόμενους τρομοκράτες και τους οπαδούς τους", τόνισε ο πρόεδρος.

Αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο που προτείνει ο Σαρκοζί, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ανοίγουν διάπλατα οι πύλες για τη δίωξη και την φυλάκιση πολιτών των οποίων το μόνο "αδίκημα" θα είναι η ανάγνωση ιστοσελίδων που η γαλλική κυβέρνηση θεωρεί παράνομες.

"Η απόπειρα ποινικοποίησης μιας απλής επίσκεψης σε μια ιστοσελίδα, είναι κάτι που θα χαρακτήριζα ως τουλάχιστον δυσανάλογο", δήλωσε στο πρακτορείο Associated Press η Λουσί Μοριγιόν, των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα.

Η Μοριγιόν υπογράμμισε ότι, για να εφαρμοστούν όσα εξήγγειλε ο Σαρκοζί, θα πρέπει να μπει σε χρήση μια νέα τεχνολογία παρακολούθησης του διαδικτύου.

"Αυτό που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για εμάς είναι το πώς θα είναι σε θέση κάποιος να εντοπίζει ποιός ψάχνει σε ποιά ιστοσελίδα. Μήπως αυτή η εξαγγελία σημαίνει την εγκατάσταση ενός συστήματος παγκόσμιας παρακολούθησης του διαδικτύου στη Γαλλία";… δήλωσε η Μοριγιόν.

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Πηγή
kostasxan.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προς μείωση ΦΠΑ στο 20%!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προς μείωση ΦΠΑ στο 20%!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ