2012-12-06 23:50:02
Φωτογραφία για Σοκ στην κοσμική Αθήνα: To ροζ video ποδοσφαιριστή με επιχειρηματία και ο εκβιασμός!
Μπορεί η κρίση να έχει περιορίσει την λεζάντα. Ωστόσο οι «πακετάδες» των βορείων προαστίων έχουν τον τρόπο να ικανοποιούν τις αδυναμίες τους. Μικρές ή μεγάλες. Σε αυτό βεβαίως βοηθούν και κάτι ψωνάκια που κυκλοφορούν αγόρια και κορίτσια τα οποία είναι έτοιμα και αποφασισμένα να κάνουν ότι χρειαστεί για να καταφέρουν τους στόχους τους. Στόχοι που μπορεί να είναι απο ένα χαρτζιλίκι, ένα Louboutin, ένας «φάκελος» Luis ή ένα σπιτάκι.

Ενοίκιο ε; Πάει η εποχή που αγόραζαν δυαράκια κάποιοι στις προστατευόμενες-ους τους. Τι γίνεται όμως όταν ο πελάτης καψουρεύεται την αδυναμία του; Φρίκη. Έτσι συνέβη με γνωστό προβεβλημένο αρκετά αν και μικρό ηλικιακά ποδοσφαιριστή ο οποίος έναντι pay roll ικανοποιούσε γνωστό Gay γόνο μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας.

Κάποια στιγμή λοιπόν μετά απο μήνες ανάρμοστης σχέσης ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να σταματήσουν Αυτό προκάλεσε τον εγωισμό του επιχειρηματία ο οποίος κατέγραψε κρυφά τις περιπτύξεις τους και τώρα τον εκβιάζει.

Έτσι τουλάχιστον λένε οι κακές γλώσσες στην κοσμική Αθήνα. Κι επειδή το συζητούν κάποιοι που ξέρουν καλά τα κόλπα, η ιστορία έχει ξεπεράσει τον όρο «Αστικός μύθος». Λέγεται ότι ο τύπος τον απειλεί ότι θα το βγάλει στο διαδίκτυο αν…ο ποδοσφαιριστής δεν τον επισκέπτεται δυο φορές την εβδομάδα Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ