2012-12-06 23:55:07
Φωτογραφία για ΜΕ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ 11ΑΔΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα πρόκειται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, βάσει των πρώτων σκέψεων του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος προπονητής προορίζει τον «Κάνιο» για την βασική ενδεκάδα με τον Παναθηναϊκό. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κάρολ, δεξιά ο Τοροσίδης, στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς και Σιόβας και αριστερά ο Χολέμπας.

Στον άξονα θα είναι οι Μανιάτης και Μοντέστο και πιο μπροστά τους ο Ιμπαγάσα. Δεξιά θα πάει ο Μασάντο και αριστερά ο Αμπντούν με έναν εκ των Μήτρογλου-Τζιμπούρ να τοποθετείται στην κορυφή της επίθεσης.

Υποψήφιος για την ενδεκάδα είναι ο Φουστέρ, κάτι που εάν συμβεί ίσως μείνει εκτός ο Μασάντο. Την Πέμπτη πάντως η μία ενδεκάδα των δοκιμών είχε στην άμυνα τους Τοροσίδη, Μανωλά, Κοντρέρας και Ζαραδούκα και στο κέντρο τους Φέισα, Μανιάτη και Μασάντο.

Στην άλλη 11άδα ήταν οι Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Σιόβας και Χολέμπας στην οπισθοφυλακή και στον άξονα οι Μοντέστο, Ιμπαγάσα και Γκρέκο. Στις πτέρυγες έχει βάλει αρχικά τους Αμπντούν και Φουστέρ και μετά τοποθέτησε τον Μασάντο.

Στην επίθεση έβαλε από την μία τον Μήτρογλου από την άλλη τον Τζιμπούρ. Πιο ουσιαστικές δοκιμές θα γίνουν την Παρασκευή και το Σάββατο στα εσωτερικά διπλά στου Ρέντη, απ' όπου θα προκύψουν και πιο ασφαλή δείγματα γραφής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ