2012-12-07 00:42:20
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΖΕΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ζέκα υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός απέδειξε στο Λονδίνο ότι έχει δυνατότητες, τόνισε πως η πρόκριση δεν χάθηκε μόνο στο ματς της Σλοβενίας με τη Μάριμπορ και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι δυνατός. Παλέψαμε, σκοράραμε, τους κάναμε τη ζωή δύσκολη. Δεν τα καταφέραμε και χάσαμε την πρόκριση, αλλά είναι ενθαρρυντική η εμφάνισή μας. Νομίζω πως έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού για να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια», είπε αρχικά ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Στη συνέχεια, ο Ζέκα πρόσθεσε: «Δεν ήταν το πρώτο μου γκολ με κεφαλιά, έχω καταφέρει κι άλλη φορά να σκοράρω με αυτόν τον τρόπο. Όπως είπα, για εμάς ήταν ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, τα δώσαμε όλα και κάναμε πολύ δύσκολο το παιχνίδι για την Τότεναμ. Ήμασταν πιο επιθετικοί και πολύ καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».


Ενώ για το αν η πρόκριση χάθηκε στο ματς με τη Μάριμπορ, είπε: «Δεν μπορούμε να πούμε πως χάσαμε την πρόκριση μόνο στο παιχνίδι με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στην έδρα μας τη Λάτσιο και την Τότεναμ. Θα μπορούσαμε να τα έχουμε καταφέρει αν παίρναμε τη νίκη στα παιχνίδια αυτά».

Τέλος, για το ντέρμπι σχολίασε: «Θέλουμε τη νίκη, δεν υπάρχει στο μυαλό μας η κόπωση. Ξέρουμε πως είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ