2012-12-07 11:48:22
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε τις βάσεις...
Την περασμένη εβδομάδα μίλησε ο Σνάουτσερ. Σήμερα ήταν η σειρά του Δημήτρη Κυριακίδη να μιλήσει στο paokfc.gr. Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού είχε περάσει και από τον ΠΑΟΚ και έτσι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και για τα συναισθήματα του αλλά και για τις αναμνήσεις του από την Τούμπα. Η συνέντευξη: 

- Είναι πλέον αρκετά τα χρόνια που λείπεις...Τι θυμάσαι πιο έντονα από τις μέρες σου στον ΠΑΟΚ;

"Ήταν ένα φανταστικό διάστημα. Δούλεψα και συνεργάστηκα με σπουδαίους προπονητές και συμπαίκτες, όπως ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο σχολείο και σε καθορίζει στην μετέπειτα πορεία σου. Όταν περνάς από έναν τέτοιο σύλλογο, μόνο θετικά πράγματα κρατάς στη μνήμη σου".

- Σε τι σε βοήθησε η παρουσία σου στην Τούμπα σε σχέση με τη σημερινή σου καριέρα;

"Καταρχήν ο τρόπος που μυήθηκα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο από τους καλύτερους, η συμπεριφορά που έπρεπε να έχω, ο τρόπος να ξεδιπλώσω το ταλέντο μου και η συνέπεια στη δουλειά. Θεωρω ότι αν σήμερα διαγράφω μια αξιοπρεπή πορεία στην μεγάλη κατηγορία, οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στις βάσεις που μου έδωσε ο ΠΑΟΚ".


- Η δική σου φουρνιά σιγά σιγά έφυγε από την ομάδα. Ποιόν παλιό σου φίλο θα συναντήσεις το Σάββατο;

"Η αλήθεια είναι ότι έχει απομείνει μόνο ο Παναγιώτης Γλύκος με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες και παραμένουμε και καλοί φίλοι. Οι υπόλοιποι για διάφορους λόγους δεν βρίσκονται στην ομάδα".

- Σκέφτεσαι ότι κάποια στιγμή ίσως επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ;

"Όταν έχεις υψηλές φιλοδοξίες ως αθλητής, όπως έχω εγώ, δεν μπορείς να σταματήσεις να το σκέφτεσαι και να το προσπαθείς. Γιατί όχι λοιπόν; Η ζωή τα φέρνει περίεργα καμιά φορά".

-Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεσαι ως αντίπαλος στην Τούμπα. Παραμένει περίεργο το συναίσθημα;

"Πέρυσι που ήρθα για πρώτη φορά ήταν όντως περίεργο. Φέτος νομίζω ότι θα είμαι πολύ πιο εξοικειωμένος με το συναίσθημα αυτό. Όπως και να χει χρωστάω πολλά στον Λεβαδειακό και φυσικά πάντα αγωνίζομαι για το συμφέρον και τη νίκη της ομάδας μου".

-Ο Λεβαδειακός είναι η ομάδα που σε καθιέρωσε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τι βρήκες και σε κράτησε εκεί;

"Ο Λεβαδειακός ήταν για μένα ιδανική επιλογή. Είμαι πλέον μέσα στους αρχηγούς του συλλόγου, έχω χάσει μόνο 4-5 παιχνίδια τα τελευταία 3 χρόνια και μου συμπεριφέρθηκαν όλοι με σεβασμό και εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα. Ευγνωμονώ τους ανθρώπους της ομάδας και τον Πρόεδρο για την άριστή μεταχείριση που μου παρείχαν. Ελπίζω να τους ανταποδίδω όσα μπορώ. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι μέλος αυτής της ομάδας, γιατί πραγματικά σου παρέχει όσα χρειάζεσαι για να αφοσιωθείς στη δουλειά σου".

-Το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός είναι από τις λίγες ομάδες που απέμειναν χωρίς οικονομικά προβλήματα και με καλή οργάνωση, τον κατέταξε αυτόματα στο φετινό πρωτάθλημα ως μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη. Μήπως αυτό σας άγχωσε;

"Η αλήθεια είναι, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία, ότι έπαιξε το ρόλο του ώστε να ξεκινήσουμε μουδιασμένα σ ένα έτσι κι αλλιώς περίεργο φετινό πρωτάθλημα. Όμως σιγά σιγά βρήκαμε τον εαυτό μας, πατάμε καλύτερα και αποδίδουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Εξάλλου έχω πολύ καλούς κι έμπειρους συμπαίκτες, καλό προπονητή και ήμουν σίγουρος ότι θα βελτιώσουμε την εικόνα μας".

-Ποιοί είναι λοιπόν πλέον οι στόχοι σας;

Σίγουρα έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, θέλουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα να εξασφαλίσουμε την παραμονη. Μετά από αυτό γιατί να μην κοιτάξουμε και ψηλότερα;

-Με τι στόχους θα παρουσιαστεί ο Λεβαδειακός στην Τούμπα;

"Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, καλά δουλεμένη από έναν πάρα πολύ καλό προπονητή κατά τη γνώμη μου. Στόχος δικός μας είναι να παρουσιαστούμε στην Τούμπα με την ίδια φιλοσοφία που κατεβαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό και να κατακτήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σ΄ ένα γήπεδο που ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος κι αυτό δεν είναι τυχαίο".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ (VIDEO)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ (VIDEO)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ