2012-12-07 14:42:47
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με χιόνια στα πεδινά και ισχυρούς ανέμους
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από αύριο το απόγευμα και μάλιστα από τα Δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι έντονες εξέδωσε η ΕΜΥ.

Παράλληλα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά και τα βορειοδυτικά ημιορεινά και από το βράδυ της Κυριακής σε πεδινές περιοχές στα Βόρεια της χώρας και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής Ελλάδας.

Αρχικά θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι που θα φθάσουν τα 8 μποφορ στα πελάγη και τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή στο Βόρειο Αιγαίο και πιθανώς στο Κεντρικό τα 9 μποφορ.

Οι άνεμοι το απόγευμα της Κυριακής θα εξασθενήσουν κατά στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στο Ιόνιο και το Βορειοδυτικό Αιγαίο στα 8 μποφορ

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (8-12-12) ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (9-12-12) ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΩΣ ΥΦΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ