2012-12-07 17:02:02
Φωτογραφία για Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Τσίπρας είναι σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου, δεν είναι ειλικρινής»..Δείτε επίσης τι είπε για την Χρυσή Αυγή.
Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια η Σμαράγδα Καρύδη αποφάσισε να μιλήσει για θέματα μη καλλιτεχνικά, εκφράζοντας την άποψή της για τον Αλέξη Τσίπρα, την Χρυσή Αυγή και την οικονομική κρίση. «Δεν με πειράζει να είναι κάποιος άπειρος, αρκεί να μη φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Φοβάμαι ότι και ο Τσίπρας φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Και αυτός να ήταν στην εξουσία δεν θα έκανε όλα αυτά που λέει και υπόσχεται. Τον φοβάμαι λίγο σαν τον παλιό Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν νομίζω ότι είναι ειλικρινής ούτε ο Τσίπρας. Μακάρι να είναι η ελπίδα. Και εγώ μία ελπίδα ψάχνω, έτσι και αλλιώς, αλλά δεν ξέρω αν είναι εκεί». Αυτό δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη η οποία θεωρεί ότι πάσχουμε από «Ηθική κρίση εδώ και πολλά χρόνια. Υπήρξε τρομερή ασυδοσία, καμία αίσθηση αξιοκρατίας και ελέγχου στη χώρα. Νεοπλουτισμός, επαρχιωτισμός, και φυσικά αυτά το έφεραν όλο αυτό. (..) Ζούσαμε με το όνειρο του διορισμού. Φοβάμαι ότι είναι η νοοτροπία του Νεοέλληνα. Φτιάχτηκε κάποια στιγμή ένα πράγμα, αυτό που λέμε ο ''Ελληνάρας', που παλαιότερα δεν υπήρχε».


 Τέλος, όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, επισημαίνει πως «Το αποτέλεσμα που την βγάζει τρίτο κόμμα δεν είναι πραγματικό. Νομίζω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν είναι ακραία. Απλώς οι ακραίοι είναι αυτοί που εκφράζονται συνήθως. Οι άλλοι μένουμε στη σιωπή, επειδή δεν μπορούμε να γίνουμε φανατικοί, γιατί βλέπουμε τη σχετικότητα των πραγμάτων. Δεν σηκωνόμαστε από τον καναπέ και ζούμε τον φασισμό των άκρων, που μας επιβάλλουν τη γνώμη τους».
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ