2012-12-07 22:19:07
Φωτογραφία για Microsoft: Η Τουρκία «πρωτοστατεί» στην πειρατεία λογισμικών
Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της Microsoft, η Τουρκία ακολουθεί την Κίνα στην πειρατεία των λογισμικών, ενώ η εταιρεία συμπεριλαμβάνει τη χώρα στο top 20 των αγορών της Microsoft.

Ο Tamer Özmen, διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, σχολίασε ότι «η Τουρκία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα, μετά την Κίνα, στην πειρατεία (αναφορικά με τα προϊόντα της Microsoft), ενώ παράλληλα δεν αρέσκεται να πληρώνει την εργασία. Παρόλο που δεν επιτρέπουμε σε άλλους να κλέψουν την περιουσία μας, δεχόμαστε να χρησιμοποιούμε τα υπάρχοντα των άλλων χωρίς να πληρώνουμε το αντίτιμο. Αυτή η ιδεολογία πρέπει να αλλάξει στην κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Business Software Alliance, η παράνομη χρήση του λογισμικού στην Τουρκία φτάνει το 62%, υλικό που αγγίζει το ποσό των 526 εκατομμύριων δολαρίων. Αυτά τα στοιχεία τοποθετούν την Τουρκία μεταξύ των μεγαλύτερων χωρών – δίπλα στην Κίνα, την Ρωσία, την Ινδία, την Ινδονησία και την Αργεντινή, αναφορικά με την πειρατεία στα λογισμικά.

Ομάδα Ειδήσεων e-afipnisi
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ