2012-12-08 13:54:13
Φωτογραφία για Στο πλευρό των παικτών ο Δ.Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Φενέρ, έριξε τους τόνους και διαβεβαίωσε τους πάντες ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους!

Ρίχνει τους τόνους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τις βόμβες που εξαπέλυσε το μεσημέρι. Ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΚΑΕ επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της ομάδας του, δίνοντας συγχαρητήρια σε Πεδουλάκη και παίκτες για τη νίκη και λέγοντάς του ότι θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Γιαννακόπουλος που παρακολούθησε τον αγώνα με τον πατέρα του και τον θείο του Θανάση (άσχετα αν κάθισαν σε διαφορετικές θέσεις) είπε στους παίκτες να μην επηρεάζονται με όσα συνέβησαν και ότι η διοίκηση θα είναι κοντά τους, σε μια δύσκολη χρονιά.

Ουσιαστικά, ο Δ.Γιαννακόπουλος θέλησε να βάλει ένα τέλος στον ... πανικό που ο ίδιος δημιούργησε το μεσημέρι με τις δηλώσεις του όταν κατηγόρησε ευθέως τον θείο του Θανάση για προδοσία!

Μετά την επίσκεψη του Δ.Γιαννακόπουλου, ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και ο Παναθηναϊκός δείχνει να περνάει μια μέρα γεμάτη από σεισμικές δονήσεις, αλλά χωρίς νεκρούς και τραυματίες!

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ