2012-12-08 13:54:50
Φωτογραφία για ΕΡΤ Την Δευτέρα ο τηλεμαραθώνιος της Unicef για τα παιδιά
Την Δευτέρα στις 10 Δεκεμβρίου, από τις 17:00 έως και τη 01:00, θα διεξαχθεί από την ΕΡΤ ο καθιερωμένος τηλεμαραθώνιος της Unicef για τον εμβολιασμό παιδιών που έχουν ανάγκη.

Κατά την διάρκεια του τηλεμαραθωνίου θα πραγματοποιηθούν απευθείας συνδέσεις με όλα τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ και με ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και μεγάλων πόλεων.

Τα ηνία της παρουσίασης από τα στούντιο της Κατεχάκης θα έχουν ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Μαριλένα Κατσίμη, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Γιώργος Κουβαράς, η Λίνα Κλείτου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Κώστας Αρβανίτης, η Χαρά Κεφαλά, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Δώρα Αναγνωστοπούλου, ο Μιχάλης Μαρίνος και η Λιλιάνα Αβρούσιν.

Επίσης, στο στούντιο θα βρεθούν προσωπικότητες από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας και της τέχνης, ενώ θα είναι παρόντες και οι Ολυμπιονίκες της Παραολυμπιάδας.

Οι τηλεθεατές θα μπορούν να προσφέρουν χρήματα μέσω τηλεφωνικού κέντρου την βραδιά εκείνη, μέσω SMS μέχρι και την Τετάρτη, καθώς και σε τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν ήδη ανοίξει.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ