2012-12-09 00:53:08
Φωτογραφία για 3 πράγματα που δεν φανταζόμασταν για τον γυναικείο οργασμό
Έχουμε νεότερα … νέα για το πώς και τι φτιάχνει τις γυναίκες και τι τις ξενερώνει. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας 1. Ο εγκέφαλός πρέπει … να απενεργοποιηθεί για να ενεργοποιηθεί ο οργασμός. Ερευνητές στη Ολλανδία διαπίστωσσαν ότι το κλειδί για να φτάσει μια γυναίκα σε …οργασμική ευδαιμονία είναι η αίσθηση της βαθιάς χαλάρωσης και η έλλειψη άγχους. Στο όνομα της επιστήμης, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Groningen σάρωσαν τον εγκέφαλο αντρών και γυναικών την ώρα που οι σύντροφοί τους τους βοηθούσαν να φτάσουν σε οργασμό. Τα αποτελέσματα των τομογραφιών αυτών, έδειξαν για τις γυναίκες ότι τα τμήματα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνα για την επεξεργασία του φόβου, του άγχους και του συναισθήματος επιβράδυναν τη δραστηριότητα τους κάθε φορά που ερεθίζονταν σεξουαλικά. Αυτό σημαίνει ότι η χαλάρωση από το φόβο και το άγχος είναι το σημαντικότερο ίσως και το αναγκαίο πράγμα για έναν γυναικείο οργασμό. Από την άλλη μεριά οι άντρες παρουσίασαν μικρότερη αλλαγή… Λογικό!


2. Φαντασίωση και φαντασία στην σεξουσία. Μπορεί ο Σίγκμουντ Φρόιντ να έλεγε το 1908 ότι "ένα ευτυχισμένο άτομο δεν φαντασιώνεται ποτέ, μόνο ένα δυστυχισμένο", μία έρευνα όμως έδειξε ότι οι άνθρωποι με ζωηρή φαντασία στη ζωή τους είναι σεξουαλικά πιο ικανοποιημένοι, ανταποκρίνονται καλύτερα στα σεξουαλικά ερεθίσματα και πιο περιπετειώδεις στο σεξ γενικά. Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα οι γυναίκες τείνουν να φαντασιώνονται περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ απ’ ότι οι άντρες και τις περισσότερες φορές ανησυχούν γιατί φαντασιώνονται άλλα άτομα από αυτό με το οποίο κοιμούνται. Ούπς!

3. Μην ξαναπείτε «αγάπη μου έχω πονοκέφαλο». Το καλύτερο αναλγητικό είναι ο οργασμός! Σύμφωνα μάλιστα με κάποια αμερικανική έρευνες, πολλές γυναίκες αυτοϊκανοποιούνταν προκειμένου να αποφύγουν τους ορμονικούς πόνους της περιόδου. Και ενώ οι οργασμοί μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικοί όσο τα φάρμακα, όταν πρόκειται για ημικρανίες τα αποτελέσματα του οργασμού είναι πιο γρήγορα.

Πηγή: kamarinia
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δάκρυα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δάκρυα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ