2012-12-09 22:46:08
Φωτογραφία για ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Με τον διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Σπύρο Μάνταλο, τα... έβαλε ακόμα και σήμερα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, τονίζοντας πως είχε χειρουργικές αποφάσεις και είπε πως δεν γίνεται να σφυρίζουν διαιτητές που εμπλέκονται στα στημένα Ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε:

Για το παιχνίδι: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού που παρόλο που προκλήθηκε χυδαία, κρατήθηκε στα όρια της ευπρέπειας. Πρέπει επίσης να συγχαρούμε μια εξαιρετική ομάδα που είδαμε σήμερα ότι η βαθμολογική της θέση δεν ανταποκρίνεται στην αξία της και στις ικανότητες των παικτών της».

Για τη διαιτησία: «Ο διαιτητής είχε χειρουργικές αποφάσεις στο παιχνίδι, αλλά τι να κάνουμε. Αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις και γιατί συμμετέχουν σε παιχνίδια διαιτητές που εμπλέκονται στα στημένα. Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ πρέπει να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση: Όσοι έχουν ανάμειξη στα στημένα να τιμωρούνται, όσοι δεν έχουν να συνεχίζουν.


Δεν μπορούν να γίνονται τέτοιες αλλοιώσεις. Ο διαιτητής σφύριζε ανάποδα σήμερα, ήταν προκλητικός, ενώ υπήρξε και πέναλτι. Το είδε όλος ο κόσμος ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ο ηθικός νικητής. Δεν θεωρώ κέρδος την καλή του εικόνα, διότι ήταν δεδομένη για μένα».

Για την «Παναθηναϊκή Συμμαχία»: «Σε όλη την Ευρώπη ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα είναι αυτό της λαϊκής βάσης. Αυτή τη στιγμή το 58% των μετοχών ανήκουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ελπίζω κι άλλοι Παναθηναϊκοί να συμμετάσχουν στην προσπάθεια. Αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα αλλά κοιτάμε να προοδεύουμε σταδιακά».

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν έπεφταν οι δικοί μας παίκτες κάτω, αλλά του Ολυμπιακού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Είναι κρίμα όμως που δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ