2012-12-09 23:43:11
Φωτογραφία για “Χ”ορταστικό...ντέρμπι απ΄τα παλιά!
Οι 30.000 θεατές που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο παρακολούθησαν ένα γεμάτο φάσεις ματς ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες. Αν προσθέσετε πως ο διαιτητής πέρασε απαρατήρητος τότε σίγουρα μπορούμε να μιλάμε για ένα ντέρμπι διαφήμιση του ποδοσφαίρου μας.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να καρπωθεί την υπεροχή του στο 17΄. Από την εξαιρετική σέντρα του Σπυρόπουλου ο Μαυρίας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνα του Ολυμπιακού και με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Μετά το γκολ οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα με τον Αμπντούν να σερβίρει και τον Τζιμπούρ να εκτελεί στο 22΄. Μάλιστα, ο “τρομοκράτης” χτύπησε για δεύτερη φορά στο 34΄. Μετά το κόρνερ του Φουστέρ η άμυνα του Παναθηναϊκού πιάστηκε στον ύπνο και ο Αλγερινός με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη για το 11ο φετινό του γκολ.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο στους γηπεδούχους και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Ο ρυθμός έπεσε αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 67΄όταν μετά το λάθος του Χολέμπας ο Μαυρίας έδωσε έτοιμο γκολ για τον Τοτσέ και ο Ισπανός με προβολή έκανε το 2-2.

Στη συνέχεια το ματς πήρε “φωτιά” με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Στο 74΄και στο 76΄ο Φουστέρ δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά, ενώ ο Πετρόπουλος στο 87΄από πολύ κοντά νικήθηκε από τον Κάρολ.

Το τελικό 2-2 διατηρεί το αήττητο της έδρας του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, όπως και την διαφορά των δύο ομάδων στους 16 βαθμούς.
newsit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ