2012-12-10 03:02:03
Φωτογραφία για Οργή για τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και τη φάρσα
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο αυστραλιανός ραδιοφωνικός σταθμός, του οποίου οι παραγωγοί έκαναν τη φάρσα στην Τζασίνθα Σαλντάνχα... υπάλληλο του νοσοκομείου King Edward VII, στο οποίο νοσηλεύτηκε η εγκυμονούσα δούκισσα του Κέμπριτζ. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι υπεύθυνοι του ραδιοφώνου θα επανεξετάσουν άμεσα τις πρακτικές της συγκεκριμένης εκπομπής. Ο σταθμός έχει κατακλυστεί από γράμματα πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα όσα προκάλεσε η φάρσα στο νοσοκομείο, ενώ και στη σελίδα του στο Facebook ο σταθμός δέχεται μηνύματα οργής από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, οι οποίοι ασκούν έντονη κριτική.

Οι δύο παραγωγοί του ραδιοφώνου, Μελ Γκρεγκ και Μίκαελ Κρίστιαν, μετά από το θάνατο της νοσοκόμας, έχουν τεθεί «εκτός αέρα», ενώ μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση για το ατυχές συμβάν.

Στο μεταξύ, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας Southern Cross Austerio, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού 2DayFM, συναντήθηκαν σήμερα προκειμένου να συζητήσουν το ιδιαίτερα καυστικό γράμμα που έλαβαν από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε η Κέιτ και εργαζόταν η Τζασίνθα
. Ο πρόεδρος της εταιρίας Μαξ Μουρ – Ουίλτον υποσχέθηκε στον ομόλογό του στο νοσοκομείο King Edward VII ότι θα συνεργαστεί πλήρως μαζί του και θα βοηθήσει στις όποιες έρευνες της αστυνομίας.

Μάλιστα, δήλωσε πως «είμαστε βαθιά θλιμμένοι για τα γεγονότα των τελευταίων δύο ημερών. Είναι πραγματικά τραγικά. Είναι πολύ νωρίς να γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό γεγονός και είμαστε ανήσυχοι να μάθουμε λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα οποιασδήποτε έρευνας που θα δημοσιοποιηθεί». Επίσης, ο Μαξ Μουρ – Ουίλτον είπε: «Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεργαστούμε πλήρως σε όλες τις έρευνες».

Οι παραγωγοί θέλουν να μιλήσουν

Σχετικά με την διαφαινόμενη αυτοκτονία της υπαλλήλου στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε η δούκισσα του Κέμπριτζ, οι αρχές θα αρχίσουν ανακρίσεις τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει το BBC. Υπενθυμίζεται πως βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή, σε κτίριο που βρίσκεται κοντά στην κλινική όπου εργαζόταν.

Οι παραγωγοί διέγραψαν το λογαριασμό τους στο Twitter, ωστόσο ένας εκπρόσωπος της εταιρίας στην οποία ανήκει ο ραδιοφωνικός σταθμός δήλωσε ότι «έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να μιλήσουν». «Δεν είμαστε ακόμη βέβαιοι για το πότε θα είναι έτοιμοι να το κάνουν, ωστόσο το θέλουν πολύ», πρόσθεσε.

Συντετριμμένη η οικογένεια της νοσοκόμας

Η οικογένεια της Τζασίνθα Σαλντάνχα έχουν κοντά τους συγγενικά τους πρόσωπα, τα οποία τους παρηγορούν για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τους προσώπου στο Μπρίστολ. Με μια ανακοίνωση χθες, η οικογένεια εξέφρασε την «βαθιά της θλίψη» και ζήτησε να προστατευτεί η ιδιωτική ζωή των μελών της.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ