2012-12-10 06:18:03
Φωτογραφία για «Η υπόθεση «σάτιρα» είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση»
Ενα από τα αγαπημένα παιδιά της AGB, ο Αντώνης Κανάκης, μιλάει στο tv Glam, για τη σάτιρα, την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» και τα... ψυχοφάρμακα που απαιτεί η καθημερινή επαφή με την τηλεόραση.

Πέμπτη χρονιά «Ράδιο Αρβύλα». Ιδια συταγή, ίδιου συντελεστές. Ακολουθείτε αυτό που λέμε «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»;

Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ακριβώς, αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια λογική ή τρόπος σκέψης στο «Ράδιο Αρβύλα». Για παράδειγμα δεν τίθεται ποτέ θέμα αλλαγής συντελεστών. Δεν πρόκειται καν για συντελεστές, είναι οι άνθρωποι, είναι οι φίλοι, είναι οι συνεργάτες που αποτελούν την εκπομπή αυτή. Δεν αλλάζουν. Δεν είναι το «Ράδιο Αρβύλα» ένα κόνσεπτ που αυτήν την εποχή υπηρετούν οι συγκεκριμένοι συντελεστές,αντιθέτως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι το «Ράδιο Αρβύλα».Επίσης η εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός σε απόλυτη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και τα γεγονότα που συμβαίνουν σε αυτό, δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ή ιδιαίτερη συνταγή.


Ξεκινήσατε με καθημερινή εκπομπή,φτάσατε στις 3 ημέρες και στη φετινή σας πρεμιέρα είπατε ότι θέλετε να την κάνετε 2 φορές, κάτι που θα γίνει τελικά από Ιανουάριο. Τι σας οδήγησε σε αυτήν την απόφαση;

Η υπόθεση «σάτιρα» είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, σε μηνιαίο επίπεδο, σε εβδομαδιαίο επίπεδο, πόσο μάλλον σε σχεδόν καθημερινό. Το κάνουμε εδώ και περίπου πεντέμησι τηλεοπτικές σεζόν, στην αρχή πέντε μέρες την εβδομάδα και μετά επί τρεις. Και θέλω να πιστεύω ότι το κάνουμε ανεβάζοντας συνέχεια τον πήχυ για εμάς τους ίδιιους με πολύ κέφι και πολύ υλικό σε καθημερινή βάση. Το πως συμβαίνει αυτό, μόνο εμείς, οι συνεργάτες μας, η ψυχούλα μας και ο γιατρός που μας συνταγογραφεί τα ψυχοφάρμακα το ξέρουμε.

Εχει γραφτεί ότι συζητάτε για μια ακόμη εκπομπή στο κανάλι. Αν ισχύει, τι περιεχόμενο θα έχει;

Αυτό είναι κάτι που είχε προκύψει πολύ αυθόρμητα σε κάποια έκπομπή μας, στην οποία έτυχε πολλοί τηλεθεατές να μας ζητάνε τραγούδια μέσω μηνυμάτων. Επειδή είμαστε όλοι λάτρεις του ραδιοφώνου και της μουσικής, άλλο που δεν θέλαμε! Μου ήρθε λοιπόν εκείνη τη στιγμή να ζητήσω από τον ΑΝΤ1 ένα βράδυ να κάνουμε ένα διαφορετικό Ράδιο Αρβύλα» αμέσως μετά την κανονική μετάδοσή της εκπομπής, μόνο με τραγούδια και αφιερώσεις, σαν το παλιό πειρατικό ραδιόφωνο. Μπορεί και να γίνει κάποια στιγμή, ποτέ δεν ξέρεις.. Δεν υπάρχει όμως κάτι περισσότερο να σας πω.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ