2012-12-10 10:39:07
Φωτογραφία για Οι ασταμάτητοι γοφοί της Λάουρα Νάργες και η αποχώρηση της Μπάρμπα
Μεγάλος πρωταγωνιστής του χθεσινού Dancing with the stars ήταν η Λάουρα Νάργες που εντυπωσίασε με την σάμπα της. Εκτός διαγωνισμού η Βάνα Μπάρμπα.

«Επιτέλους βρήκα τον χορό που μπορώ να τα κουνήσω» είπε -για τη σάμπα που ετοιμαζόταν να χορέψει- η Λάουρα Νάργες και μπήκε φορτσάτη στην πίστα. Το κοινό επιβράβευσε τους γοφούς της,που όντως δεν σταμάτησαν να κουνιούνται, με χειροκρότημα και η κριτική επιτροπή με 35 βαθμούς, η μεγαλύτερη χθεσινή βαθμολογία.

Στην πρώτη θέση, επίσης με 35 βαθμούς, βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου ενώ για την επόμενη ισοβάθμησαν τα mambo των Σπύρου Σούλη και Κώστα Κρομύδα με 33 βαθμούς.

Την λίστα των διακριθέντων συμπληρώνουν οι Ηλίας Βρεττός και Κέλλυ Κελεκίδου (31 βαθμοί) και οι Γιώργος Τσαλίκης και Έλενα Παπαβασιλείου (30 βαθμοί).

Σε χαμηλές πτήσεις η Βάσια Τριφύλλη (26 βαθμοί), ο ντυμένος κυνηγός Νίκος Αναδιώτης (27 βαθμοί) και, όπως συνήθως , ο Γιάννης Αιβάζης (25 βαθμοί) με τα δημοσιεύματα να τον φέρουν να επιθυμεί αλλαγή παρτενέρ.

Στην τελευταία θέση βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα η οποία -αφού έφαγε τούμπα- αφιέρωσε τον τελευταίο της χορό στους ανθρώπους που πέφτουν στη ζωή και καμιά φορά δεν έχουν το κουράγιο να συνεχίσουν.

Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ