2012-12-10 16:00:18
Φωτογραφία για ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ... ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ MAXIMUM!
Ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο στην Α1 μπάσκετ, έχοντας άνετο πέρασμα από μια δύσκολη έδρα όπως είναι το «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζωκας. έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και από τη διάθεση των παικτών του στον αμυντικό τομέα. Στο Λιμάνι, πάντως, εξακολουθούν να τονίζουν πως τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά, αφού οι ερυθρόλευκοι απέχουν πολύ από το… ταβάνι τους.

Πλέον στον Ολυμπιακό στρέφουν και πάλι την προσοχή τους στην Ευρωλίγκα και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Παρασκευής (14/12, 21.00) με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο, στο ΣΕΦ, για τη 10η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν, φυσικά, να προσθέσουν στο ενεργητικό τους ακόμα μία νίκη, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Ο 47χρονος τεχνικός από τη μεριά του δεν θέλει να διακρίνει το παραμικρό σημάδι χαλάρωσης στους παίκτες του κι αυτός είναι ο λόγος που απαιτεί διαρκώς το μάξιμουμ.


Σήμερα (10/12), πάντως, οι πρωταθλητές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες «ανάσες», αφού έχει προγραμματιστεί ρεπό. Παίκτες και τεχνική ηγεσία, ωστόσο, θα βρεθούν στο ΣΕΦ αλλά για να δώσουν το παρών στην εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων για το 2012 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών.

Ο Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, είναι υποψήφιος για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας και ο Βασίλης Σπανούλης για το βραβείο του καλύτερου αθλητή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ