2013-01-05 19:15:57
Φωτογραφία για Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ επικράτησε με 88-85 του Χολαργού στην παράταση (κ.δ. 73-73)
Αν και το παιχνίδι πήγε στην παράταση η ΑΕΚ κατάφερε να δείξει ψυχραιμία και καθαρό μυαλό και έφτασε σε μια σημαντική νίκη, με ανατροπή. Συγκεκριμένα, η Ένωση επικράτησε με 88-85 του Χολαργού (κ.δ. 73-73) και επέστρεψε στις νίκες, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β Εθνικής.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε στο παιχνίδι με την επιθυμία να καταφέρει να... χτίσει μια διαφορά ασφαλείας, ώστε να μην αγχωθεί. Ωστόσο, παρά το 23-20 που διαμορφώθηκε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου η Ένωση έμεινε πίσω στο σκορ στην συνέχεια, αφού ο Χολαργός ήταν αρκετά εύστοχος στα τρίποντα και προηγήθηκε μέχρι το ημίχρονο με 35-48. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός διατηρήθηκε ίδιος με την Ένωση να προσπαθεί να ανατρέψει το σκορ και να επιβάλλει την τάξη, αφού μοναδικός στόχος αποτελούσε η νίκη για να μην χαθούν πολύτιμοι βαθμοί.

Έτσι, οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου πάλεψαν αρκετά και με πάθος κατάφεραν να ανατρέψουν το 55-64 του 30ου λεπτού και έφτασαν στην ανατροπή του σκορ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης (73-70), αλά παρόλα αυτά ο Χολαργός καταφέρει να πάει το ματς στην παράταση μετά την ισοφάριση σε 73-73.


Εκεί, η ΑΕΚ ήταν πιο ψύχραιμη και με καθαρό μυαλό έδειξε πως δεν θα άφηνε την ομάδα του Χολαργού να κάνει παιχνίδι και να κλέψει τη νίκη. Έτσι ένα λεπτό πριν το τέλος της παράτασης πήρε προβάδισμα 4 πόντων (84-80) και στην συνέχεια κατάφερε να διατηρήσει αυτή τη διαφορά φτάνοντας στη νίκη με 88-85 και παίρνοντας σημαντικούς βαθμούς, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
 aek365.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Είναι άταφος 45 μέρες!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Είναι άταφος 45 μέρες!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ