2013-01-08 20:59:03
Φωτογραφία για Ξεκινούν από αύριο και πάλι τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών στη Θεσσαλονίκη
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συναντήθηκε σήμερα με το Προεδρείο της Επιτροπής του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης. Κατά την συνάντηση, ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε την επιτροπή για... τις επαφές που έχει κάνει ο ίδιος από χθες με τον αν. Υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα για να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου και να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.

Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε απέναντί τους ότι, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ο ίδιος προσωπικά για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει με το Υπουργείο Οικονομικών και τους ζήτησε να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις και να ξεκινήσουν από αύριο και πάλι τα δρομολόγια για τη μεταφορά των μαθητών.

Τα μέλη της Επιτροπής δέχτηκαν την προτροπή του κ. Τζιτζικώστα, ως ένδειξη καλής θέλησης για την έναρξη της θητείας του ως νέου Περιφερειάρχη και αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου. Εφόσον το Υπουργείο Οικονομικών δεν επιλύσει μέχρι τότε το θέμα, από Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, τα μέλη της Επιτροπής δήλωσαν ότι θα ξεκινήσουν και πάλι τις κινητοποιήσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ