2013-01-09 01:10:03
Φωτογραφία για Με τo κλειδί του... Σολ(δάδο) η Βαλένθια!
Με τον Σολδάδο να σκοράρει και στο δεύτερο παιχνίδι με την Οσασούνα (2-1) για το Κόπα ντελ Ρέι στις καθυστερήσεις, η Βαλένθια διπλασίασε... τις νίκες της, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους «8».

Με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση του θεσμού ήταν η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα και το μόνο που απέμενε ήταν... τσεκάρει το εισιτήριό της το βράδυ της Τρίτης στο «Μεστάγια». Έτσι κι έγινε λοιπόν, αφού έστω κι αν της αρκούσε το ισόπαλο 1-1, το οποίο υπήρχε μέχρι τις καθυστερήσεις, ο Σολδάδο «μίλησε» για ακόμα μία φορά στις καθυστερήσεις, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Οι «νυχτερίδες» ήταν εκείνες που πήραν το προβάδισμα με τον Κόστα στο 34', αλλά η απάντηση της ουραγού στην Πριμέρα Ντιβιζιόν Οσασούνα, ήρθε μόλις τρία λεπτά αργότερα με τον Χοσέμπα Γιορέντε, μπαίνοντας ξανά έτσι στο «κόλπο» της πρόκρισης. Η Βαλένθια ωστόσο που παρά το σκορ του πρώτου αγώνα έπαιξε με αρκετούς βασικούς, δεν είχε όρεξη για... αστεία, έψαξε το δεύτερο γκολ, το οποίο έστω και καθυστερημένα, ήρθε από τον Σολδάδο (93'), που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.


Στο άλλο ματς της βραδιάς για το Κύπελλο, η Μάλαγα τα είδε... σκούρα κόντρα στην Εϊμπάρ της Σεγούντα Β' Ντιβιζιόν, καταφέρνοντας όμως να πάρει πρόκριση για τα προημιτελικά. Το τελικό 4-1 εξάλλου είναι πλασματικό, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει το προβάδισμα από το 11' με τον Αρόγιο και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς, κρατούσαν την τύχη στα χέρια τους. Η λύση τελικά δόθηκε στο 74' από τον Μπουανανότε, που ισοφάρισε και μέσα στα επόμενα επτά λεπτά οι Φερνάντεζ και Πορτίγιο, είχαν κάνει το 3-1. Το τέταρτο γκολ σημειώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Μπουανανότε.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ