2013-01-09 08:26:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Έως την Παρασκευή παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού
Την ερχόμενη Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 αναμένεται τελικά να ολοκληρωθεί η διαδικασία συλλογής των βιογραφικών και των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων κοριτσιών για την εκλογή της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού του 2013, η οποία ως γνωστό έχει το δικό της εντυπωσιακό άρμα στην παρέλαση.

Η αρχική πρόσκληση από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων - Καρναβάλι Πάτρας, προκειμένου να προβεί στην επιλογή της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2013, είχε ως καταληκτική ημερομηνία την 30η Νοεμβρίου 2012, ωστόσο στη συνέχεια κρίθηκε τελικά απαραίτητο να δοθεί χρονική παράταση για την υποβολή των αιτήσεων και των φωτογραφιών των κοριτσιών προκειμένου να υπάρξει πιο ζωηρό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr που επικοινώνησε με την κυρία Ασπασία Παίζη, στέλεχος της Κοινωφελούς επιχείρησης, οι κοπέλες που έχουν ως τώρα εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχουν υποβάλλει αίτηση είναι 8 και είναι όλες από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.


Η εκλογή της φετινής Βασίλισσας των Καρναβαλικών εκδηλώσεων αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες αφότου λήξει η προθεσμία της 11ης Ιανουαρίου ενώ το σίγουρο είναι ότι στην τελετή έναρξης το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 θα δώσει το «παρών» και η καινούρια «Βασίλισσα».

Για όσες κοπέλες επιθυμούν, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας αίτηση, βιογραφικό και φωτογραφίες, θα πρέπει να το κάνουν το συντομότερο έως και τις 11/1 2013 στα γραφεία της Επιχείρησης (Ακτή Δυμαίων 50, 1ος όροφος, ΤΚ: 26 333 Πάτρα).

Για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενες να απευθύνονται στην κα Ασπασία Παΐζη στα τηλέφωνα: 2610-390935 και 6978 457352.

Τέλος να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των 8 ως τώρα υποψηφίων είναι και μία νεαρή κοπέλα που είχε λάβει μέρος σε καλλιστεία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ