2013-01-09 15:32:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Συντονίζεται η ΝΟΔΕ για να συσπειρώσει τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας
Τον τρόπο με τον οποίο θα οργανωθούν ακόμη περισσότερο, έτσι ώστε η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες για την βασιλόπιτα στη ΝΟΔΕ Αχαΐας να στείλει ένα... μήνυμα μαζικής συγκέντρωσης και συσπείρωσης στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, συζήτησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης της διευρυμένης Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Αχαΐας στα γραφεία του κόμματος στην Αγίου Νικολάου.

Η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Αστήρ και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα παραστεί, εκτός απροόπτου, ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία, η οποία θα έχει πολιτική χροιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που επιθυμούν όλοι είναι να κυλήσει καλά η συγκεκριμένη εκδήλωση, ενώ ήδη έγινε ένα προσχέδιο για να συντονιστούν σωστά οι τοπικές οργανώσεις, οι σύμβουλοι, τα στελέχη, η ΔΑΚΕ, η ΟΝΝΕΔ κ.α.

Παράλληλα ανάμεσα στα βασικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν το επιχειρησιακό σχέδιο της ΝΟ.Δ.Ε. για το οποίο και αναφέρθηκαν λέγοντας να λειτουργήσουν πιο έντονα και πιο συντονισμένα οι διάφορες οργανώσεις και τομείς του κόμματος στην Αχαΐα, έτσι ώστε να αλλάξει λίγο η εικόνα που παρουσιάζει η Ν.Δ. στο νομό, ενώ αποφασίστηκε πως σχεδόν κάθε μία με δυο εβδομάδες να πραγματοποιούνται διευρυμένες συσκέψεις της Νομαρχιακής.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ