2013-01-09 18:53:16
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Σίλντεφελντ
Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης αμυντικός έφτασε στις 14.50 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» συνοδευόμενος από τον ατζέντη του Μάριο Κνες, που τυγχάνει να εκπροσωπεί και τον πρώην τερματοφύλακα του «δικεφάλου», τον Ντάριο Κρέσιτς.

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με τη μορφή δανεισμού από την Ντινάμο Μόσχας. Οι Ρώσοι θα πληρώσουν κατά το ήμισυ, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει το ύψος της οψιόν αγοράς το καλοκαίρι και τα πριμ επίτευξης στόχων με τον ΠΑΟΚ.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα «paok24.com» ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός τόνισε: «Ήρθα στον ΠΑΟΚ για έξι μήνες. Θα συζητήσουμε και για την οψιόν αγοράς το καλοκαίρι μετά από αυτό το διάστημα, αλλά είμαι εδώ για έξι μήνες, αρχικά. Μίλησα με τον Ντάριο Κρέσιτς για τον ΠΑΟΚ, όπως και με τον Φάνη Γκέκα και τον Γιώργο Τζαβέλλα που μου είπαν πολύ καλά λόγια. Αυτά μπορώ να πω προς το παρόν».

Άκης Ιωακείμογλου/woop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ