2013-01-09 20:01:15
Φωτογραφία για Προφυλακίστηκε η σύζυγος του αρχιαπαγωγέα στην υπόθεση του Μάριου - Γνώριζε τη δράση του άνδρα της, αλλά...
Νέα προφυλάκιση στην υπόθεση απαγωγής του 26χρονου οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου.

Υστερα από την απολογία της, προ δύο ημερών στην τέταρτη ειδική ανακρίτρια προφυλακίστηκε η 52χρονη Παρασκευή Σιοφάλου, σύζυγος του 72χρονου «εγκέφαλου» του εγκληματικής ενέργειας Πέτρου Μιχαλεάκου.

Η προφυλάκιση της 52χρονης βασίστηκε σε καταθέσεις αλλά και υποκλαπείσες συνομιλίες σύμφωνα με τις οποίες η σύζυγος του κατηγορουμένου είχε πλήρη γνώση για την αρπαγή του 26χρονου από τον σύζυγο της και προσπαθούσε διαρκώς να ξεγελάσει τους συγγενείς του οπτομέτρη ώστε να μην ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Την ίδια ώρα φαίνεται να έχουν προκύψει σημαντικά στοιχεία για τον άνθρωπο που απέστειλε mail στους οικείους του Μάριου Παπαγεωργίου κι ανάρτησε βίντεο σε δικτυακό τόπο με την υποτιθέμενη σκηνή της «δολοφονίας» του οπτομέτρη από εσωτερική κάμερα σε διαμέρισμα. Πάντως το οπτικό υλικό έχει διαπιστωθεί «δεν έχει καμία σχέση με την τύχη του Μάριου Παπαγεωργίου».

Πηγή: tovima
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ