2013-01-10 13:21:11
Φωτογραφία για Μανωλάδα: Στο τελευταίο της «ταξίδι» χωρίς... τις κόρες της η 41χρονη Ρουμάνα!
Παρουσία μόνο του αδελφού της κηδεύτηκε προχθές στη Μανολάδα η 41χρονη Ρουμάνα που έπεσε νεκρή το πρωί της Παρασκευής από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, με την τραγωδία να αποκαλύπτεται το πρωί της Κυριακής. Στην κηδεία δεν μπόρεσαν τελικά να παρευρεθούν οι δύο κόρες της οικογένειας, 23 και 24 ετών, καθώς δεν είχαν χρήματα για να έρθουν από την Ρουμανία!

Χθες, ο 46χρονος Ρουμάνος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή Αμαλιάδας για να απολογηθεί, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε, αργά το μεσημέρι, στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Εμφανίστηκε μετανιωμένος, ζήτησε συγγνώμη, έκλαιγε» είπε στην εφ. «Πατρίς» ο δικηγόρος του 46χρονου Ρουμάνου κ. Διονύσιος Ζησιμόπουλος και συνέχισε: «Έδινε την εικόνα ενός ανθρώπου που βρισκόταν στον κόσμο του. Ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε πλήρη μέθη και δεν ήξερε τι έκανε και που βρισκόταν. Είπε ότι υπεραγαπούσε τη γυναίκα του πλην όμως υπήρχαν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και σε συνδυασμό με το ποτό δεν μπορούσε να ελέγξει τις ορμές του και της επιτίθονταν συχνά με μπουνιές και άλλα αντικείμενα. Δήλωσε ότι είναι δέκα και πλέον χρόνια αλκοολικός και αυτό είναι κάτι που φαίνεται».

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ