2013-01-10 22:57:13
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΖΑΡΝΤΙΜ ΓΙΑ 11ΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
Για ακόμα ένα εσωτερικό δίτερμα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκρυψε επιμελώς τα... χαρτιά του. Ποιές είναι οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για το σχήμα του Ολυμπιακού με Λεβαδειακό.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μέγιερι. Δεξί μπακ θα είναι ο Τοροσίδης, στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς και Κοντρέρας και αριστερό μπακ ο Χολέμπας. Στον άξονα θα τοποθετηθούν οι Μανιάτης, Μοντέστο και Γκρέκο.

Δεξιά στην επίθεση θα πάει ο Μασάντο και αριστερά ο Πίνο. Ο Τζιμπούρ έχει το προβάδισμα έναντι του Μήτρογλου για την κορυφή της επίθεσης καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προσανατολίζεται σε ενδεκάδα λίγο διαφορετική από εκείνη με την Βέροια.

Υποψήφιος για να ξεκινήσει βασικός είναι και ο Αμπντούν, που δοκιμάστηκε στην τριάδα της επίθεσης στο δίτερμα μαζί με Τζιμπούρ και Πίνο. Πιο ασφαλή δείγματα γραφής θα υπάρξουν στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ωστόσο τις τελικές του αποφάσεις ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα τις πάρει μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Θυμίζουμε πως τα αγωνιστικά προβλήματα των ερυθρολεύκων είναι εκείνα των Κάρολ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Ντιακιτέ και Σιόβα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ