2013-01-11 05:51:03
Φωτογραφία για Κατερίνα Αντωνοπούλου: Καταξιωμένες ερευνήτριες στην εκπομπή Σε Πρώτο Πλάνο
Τρεις Ελληνίδες οι οποίες επέλεξαν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας και να συνεχίσουν από εδώ την επιστημονική τους έρευνα, θα... φιλοξενηθούν την Κυριακή στην εκπομπή "Σε Πρώτο Πλάνο".

Οι καταξιωμένες ερευνήτριες αποδεικνύουν πως παρά τις δραματικές ελλείψεις στην Ελλάδα της κρίσης, καταφέρνουν με το πείσμα τους να ξεπερνούν όλα τα εμπόδια και να κερδίζουν την παγκόσμια αναγνώριση.

Σε τρεις διαφορετικές πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) και σε αντίστοιχα ερευνητικά κέντρα, περνούν αμέτρητες ώρες πάνω από μικροσκοπία και δοκιμαστικούς σωλήνες, επιχειρώντας να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα, που αφορούν την ίδια τη ζωή.

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου έρχονται «Σε Πρώτο Πλάνο» και αποκαλύπτουν την καθημερινότητά τους, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τα όνειρά τους και αισιοδοξούν πως τα "φωτεινά" μυαλά, μπορούν να βγάλουν τελικά την Ελλάδα από την κρίση.

Επίσης, στην εκπομπή παρεμβαίνουν Ευρωπαίοι επίτροποι, δίνοντας το στίγμα πως η έρευνα και η καινοτομία με κοινοτική χρηματοδότηση μπορούν να γίνουν μοχλός ανάπτυξης σε ασταθείς οικονομίες, όπως η ελληνική.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ζητείται αντίδραση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ζητείται αντίδραση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ